İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - by_tata

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 ... 31
43
Golf IV / Ynt: yardım!!!!
« : 07 Aralık 2014, 13:37:36 »
Hmm, evt bu bilgilere ulasmistim bende ve denemistim kendi aracimda. 100km de 3000 devir, hizlanma v.s sıkıntı yok. Sadece ve sadece ara ara bu islak zeminde, yerde kiragi v.s varsa veya yagmurlu havalarda iste. Kalkista tam kavrayamama ve siddetli vuruntulu titresim oluyor. Daha az once oldu boyle birsey yine. Ama daha onceki aracimda on cekisliydi ve onda da oluyordu ara ara boyle birsey. Teyo`nun dedigi gibi tam yapismiyor lastikler yere tam basmiyor herhalde o an. Yaylar v.s durumu toparlamaya calisirken de ates eder gibi titretiyor siddetli.

Bu sadece aniden gaz verildiginde oluyor tabi. Oyle hafif kalkildiginda bu durum soz konusu degil.

Ben yine boyle bir sabah yere kiragi cokmusken kacirmisti demistim herhalde baski balatanin omru azaliyor. Ama yoldaki kayganlik v.s den oturu tutunamama soz konusuymus demek ki.

Aracin onden cekisli olmasinin cilvesiymis demek ki sadece.

44
Golf IV / Ynt: yardım!!!!
« : 06 Aralık 2014, 11:56:30 »
Etkileyici bir aciklama. Okuyunca anlam veriyor insan. Sadece bunu baski balatadaki siyirma, kacirma ve titresim ile tam olarak nasil ayirabiliriz acaba farklari nedir ?

Mesela dagda, koyde kalmissam sis v.s kiragi cokmus ise sabah karsi 05:00 gibi araci calistirip gitmek istedigimde. Gidiyor ama anlik boyle gitmicekmis gibi oluyor fazla titresim olmadan hatta hic titresim olmadan kaciriyor hissediyorum. Bas cek filan gaz verince duzeliyor kisa sure sonra tabi de. Herhalde baski balatalari nemleniyor veya bitmek uzere veya hava sartlari ile alakali sadece. Cunku cok nemli v.s hava genelde bunu yasadigimda.

Yukarida arkadasin dedigini bende suana kadar 3-4 kez yasadim. Ve hepsinde de yer islakti veya yol iyi degildi v.s v.s Aniden fazlaca gaz verdigimde yani seri kalkmak istedigimde. Bildigin arac yerinde sayiyior cok fazla tak tak vuruyor titriyor on konsol v.s komple. Patinaj su bu derken toparliyor hemen kendini ama 2-3 saniye bu asiri titresim oluyor.

Su durumda : Asiri titrer ise kalkista sekmeli sekilde helezon yer cekimi v.s kaynakli,

arac yerinde sayip fazla titresim yoksa veya hicyoksa ve gitmemezlik yapiyorsa siyirma v.s bu da baski balaya kaynakl

diyebilir mizi ?

45
Golf IV / Ynt: BİJON ŞİFRESİ YOK YARDIM
« : 27 Kasım 2014, 19:13:45 »
Bende saskinlikla takip ediyorum. Bijonun oradan beyne giden bir soket, kondansator veya bir kablo hicbirsey yok. ABS fisi var, balata sensoru var o kadar. O kadar da akilli degil araclarimiz. AUDI son modellerde dahi yok boyle kilit bijon korumasi :) Yani mekanik olarak varda elektronik olarak......

46
Golf IV / Ynt: stop etme sorunu.
« : 26 Kasım 2014, 15:31:59 »
eyvah bea 4 ten 5 e atinca stop ederse yandik :)

47
Golf IV / Ynt: Temiz Golf 4 1.9 TDi Yardımm
« : 25 Kasım 2014, 14:01:03 »
Yakit ve performansla ilgili zaman gectikce daha detayli tecrubelerini paylasirsan memnun oluruz ;)

48
Golf IV / Ynt: yardım!!!!
« : 25 Kasım 2014, 08:21:26 »
Baski balata siyiriyor, kaciriyor yani oyle degil mi ? Bu titresimle beraber hem lastik hem baski balata patinaj cekmis oluyor yani. Arada bende de oluyor islak ve nemli havalarda sabaha karsi 05:00 gibi ornegin bir yere gideceksem. Ilk kalkislarda kacirma v.s titresim olabiliyor.

49
Dogrudur, kendisine sordum bende o celik jant aradigini soyledi.

51
Golf IV / Ynt: Cam Kaldırma Halatı
« : 21 Kasım 2014, 09:14:57 »
Bence en buyuk hatan farkli yerlere yaptirmak olmus :) Ayni yere yaptirsaydin okuz degilya adam 2. veya 3.de cozerdi en azindan utanirdi yaptigi isten. Mizahi gibi ama oyle, onun disinda parcalarda sıkıntı vardir hep ayni marka mi aldiniz. Yan sanayi mi orta derece mi ?

Ayni yere yaptir ki adam ogrensin. Farkli yerlere gitmisin bosuna insanalara pratik yaptirmisin ama az gelmis pratik tabi :)

52
Abim, golf5 kislik lastikleri icin jant ariyordu ama lastik var onda lastiksiz fiyat verebilir misin ? Kendisine ileteyim.

53
4 Adet 15 inç 5x112 Golf 6 Orjinal Sac Jantları ve Jant Kapakları- Üzerindeki lastikler iyi durumda : 250 TL

Derken bu jantlar Golf V e oluyor mu ?

54
Golf IV / Ynt: GOLF 4 PACIFIC FREN DISK
« : 12 Kasım 2014, 14:16:05 »
Hmm bu teoriye gore benimkiler bildigin dandik o zaman ya. 800km uzun yoldan sonra on jantlar kapkara oluyor :)  Ben benimkilerin dandik oldugunu biliyorum zaten de o kadar da sanmiyordum.

Alman mali ise markasina da luzum yok ama sen yine de soyleyiver :)

55
Golf IV / Ynt: GOLF 4 PACIFIC FREN DISK
« : 12 Kasım 2014, 13:45:33 »
İlginc, merak ettim markasini. Siz simdi uzun yol yaptiginizda veya araci 2 hafta yikamayip fazlaca kullandiginizda on jantlariniz ozellikle karar miyor mu yani balata tozundan batmiyor mu ? İlk zamani son zamani da mi olurmus neyse ogrenmenin yasi yok insallah ogrenirim cunku merak ediyorum bu konuyu ;)

56
Golf IV / Ynt: GOLF 4 PACIFIC FREN DISK
« : 12 Kasım 2014, 07:26:38 »
Zaten toz birakmayan balata var mi ki ? Benim bildigim balata toz birakmali hatta iyi balata toz birakir dedi usta ama kolay temizlenebilmesi gerekiyor dedi. Dandik balata toz yapar ama yapisir temizlenmez jantttan dedi. Kolay hafifce temizleniyorsa balata iyiymis sozde.

Bu sekilde mi tam bilmiyorum var mi burada benim balatam cok iyi ve az toz birakiyor diyen ?

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 ... 31