Ben de size ufak bir hikayemi anlatmak istiyorum. Lpg de stop problemlerim vardı. Enjektörler bozulmuş bunu değiştirecez dediler. Orjinal Rail enjektör takımı 220 liraya anlaştık ve taktılar. Ondan sonra araç bir türlü ayar tutmaz oldu. Nozul çapları ile oynandı, ayarlar yapıldı, Benzindeki ayarlarına bakıldı falan yok arkadaş enjektör değiştirken sonra ayar olmuyor. Bastım gittim Ege Otogaz'a. Bu Ege Otogaz dediğim yer de şaşmaz küçük sanayide çok meşhur bir yer. Tek güvendiğim yer orasıdır ama ilk girdiğim yerde enjektörleri değiştirmek zorunda kaldım. Ege Otogaz'ın verdiği cevap şu;
-Ağğğbi buna tomasetto olmaz. Buna Prisn takacağız
Yahu kardeşim ben şimdi 3 milyar verip niye değiştireyim lpg kitimi diyorum bu olmaz diyor adam. Hatta çıraklardan biri ''Buna sıralı olmaz şahine taktığımız kitten takalım'' diyince şalterler attı benim. Gittim tomasetto ana bayisine 2 dakikada ayarı yaptı bütün sorunlar bitti.
Hee bütün sorunlar bitti dediğime bakmayın bazen gazdan ayağımı çekince tutukluk yapıyor araç. Bir de şimdi sadece 70 derecedeyken stop etme problemi çıktı
Vallaha artık kafa yormuyorum. Şu benzinin fiyatını düşürseler de söküp atsak lpg yi..