Aracında Xenon olmayanlar hemen de belli ediyor kendini kıskançlık yapmayın gidin sizde taktırın Xenon olsun bitsin Xenonun yasaklanması çok saçma bi olay çünkü gerçekten faydası çok kendim kullanıyorum son derece memnunum far ayarı düzgün yapıldığı sürece karşıdakini kesinlikle rahatsız etmez ama şöyle de bir olay var benim farlarım orjinal HELLA marka Xenonu takıyorum far ayarı çok güzel şekilde tam net olarak çizgisini veriyor ama gidipte AYFAR marka far taksam farın camından dolayı ışığı aşırı şekilde dağıtıcaktır yani demem o ki far ayarlarınız ne kadar aşağıda olursa olsun farlarınız kalitesizse illa karşıdakini rahatsız eder bence XENON YASAKLANMAMALI
İşte burda haklı değilsin gökhan senin kullandığın far ister hella olsun ister ayfar kullanıcağın ampul H4 tür.. Xenon ampul mutlaka mercekli yada yansıtmalı kristal fara uygulanmalı onu dışındaki çıplak tasta herzaman karşı tarafı rahatsız edicektir. Sen kontrol cihazında farının çizgisinin normal olduğunu görüyorsun sadece ama inan bana karşıdan gelenler sana 2 slektör mutlaka yapıyordur..
Senin kullandığın far parabolic yani çizgili cam bu far sistemi xenon için uygun değil ve tamamı ile yurt dışında yasak. Kısa farda gereksiz yayılma yapıp karşı tarafı rahatsız eder uzunda ise sürücünün kendisini rahatsız eder.