İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - speedystop

Sayfa: 1 2 [3] 4 5
30
Polo 6N / Benim arabaya talip var satayımmı?
« : 20 Mayıs 2012, 20:20:28 »
Arkadaşlar Merhaba benim arabaya talip var sizce 13950 tl para veriyorlar satayımmı?

İlanım bu:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-sadece-sifir-kokusu-eksik-vw-polo-1-6-full-bakimli-86194933/detay/

31
Polo 6N / Bu sıkıntıyı bir türlü çözemiyorum.
« : 18 Mayıs 2012, 23:19:19 »
Evet arkadaşlar sıkıntımdan bahsedeyim olay aynen öyle gelişti.

Aracım ilk marşta canavar gibiydi ama bujileri değiştirdiler biraz daha gıy gıylı çalışmaya başladı. Ben bir müddet böyle kullandıktan sonra eski bujileri taktırdım. Ama sorunumun devam ettiğini gördüm uğraşmak istemedim. Daha sonra ateşleme bobininden olabilir diye gittim çıkma bitane orjinal temic bobin aldım. Zaten üzerindeki bobini takınca ateşeleme 1 arada sırada kısa devre diye bir hata veriyordu fakat bir sorun oluşmuyordu. Ne olduysa bundan bir müddet sonra olmaya başladı. Araba ışıklarda yığılmaya devir düşmeye sanki ateşleme kısılmaya başladı. Dedim bobin eskiydi herhalde hepten gitti. Bu arada araba benzinde sarsıntılı çalışıyordu ve egzodan pot pot sarsıntı yaparken ses çıkıyordu sanki ateşleme düzgün değildi. Bende önceki bobini taktım ve takar takmaz oda ne araç düzelmişti. Aha sorunu çözdüm diye seviniyordum. Madem sorunum çözüldü gidip adam akıllı bi ateşleme bobini alayım dedim gittim bremi marka bobin aldım bremi iyidir bilirsiniz. Baktım hooppp sorunum geri geldi. Hemen eski bobini taktım birde ne göreyim eski bobinide takınca artık aynı sarsıntılı çalışma oluyordu. işin ilginci lpg ye alınca sarsıntılı çalışma düzeliyordu. Bende bunun üzerine buji+kablolar ıdeğişimi +boğaz kelebeği temizliği ve adaptasyonu yaptırdım düzelmedi. Hatta gittim carbon clean yaptırdım etkisi bile olmadı. Usta en son beyinden olabilir dedi saolsun siteden bir dostumuz denemek için byin gönderdi onuda taktık aynısı. Usta disbritörü değiştirmiş yine düzelmemiş usta bi yerden hava alıyor galiba dedim ama heryeri kontrol ettim havada almıyor dedi. Şimdi arabaya böyle biniyorum lpg de o kadar sorun yok yine azıcık çok azıcık titreme var fakat benzinde felaket motor bile fazla titriyor daha önce başına gelen oldumu bu sorun çözülmüyor bu yüzden aracı satmayı bile düşünüyorum. Uzun oldu kusura bakmayın yardımcı olursanız sevinriim

32
Arkadaşlar bizim 6n lerde maf sensörü (debimetre akışmetre bir kaç ismi varmış) varmı? Yoksa bizim araçta bu işi yapan parça nedir? Birde resimde eklediğim parçaların adı nedir ne işe yarar yardımcı olabilirmisiniz? En azından şu beyaz tüp gibi olan direksiyon yağ kapağının yanındaki kırmızı yazı ile işaretlediğim.




33
Polo 6N / Vuruntu sensörü ve diğer sensörler?
« : 09 Mayıs 2012, 15:02:48 »
Arkadaşlar Merhaba Bizim aee motorlarda vuruntu sensörü varmı? vede araçlarımızda kaç tane sensör var söyleyebilirmisiniz.

34
Polo 6N / Bu parça neye yarar?
« : 09 Mayıs 2012, 09:54:33 »
Arkadaşlar merak ettiğim bir parça var kendisini sökünce arabanın çalışmasına hiçbir etkisi olmadı. Acaba bu parça nedir?

Parça Kodu: 191 906 283A




http://www.at-thielking.de/Beispielbilder/Motoren_Anbauteile/Beispielfotos/Motoren_Anbauteile/Div.Kleinteile/191-906-283A.jpg

35
Polo 6N / Benzin Filtresi Değişimi?
« : 27 Nisan 2012, 09:37:27 »
Arkadaşlar rölantide benzine alınca araba acayip titriyor lpg de böyle bir sorun olmuyor nerdeyse alttan biri curuyor gibi oluyor benzin filtreside 8000 km önce değişti ama acaba ondanmı diyerek değiştirmek istiyorum yerini bilen nasıl değiştireceğimi bilen biri varmı?

36
Polo 6N / Kadran Çerçeveleri
« : 25 Nisan 2012, 14:39:41 »
Arkadaşlar şu kadran çerçeverini nereden buluruz. Taksak sizce güzel görünürmü?







37
Polo 6N / Lpg bujileri
« : 23 Nisan 2012, 12:11:11 »
Arkadaşlar Merhaba;

Bir çoğumuz aracımızda lpg kullanıyoruz, fakat hangimiz lpg bujileri kullanıyor? Kullanıpta bir fayda gören varmı? ben bir takım aldım fakat henüz takmadım. Buji kablosununda girişi farklı acaba nasıl uyacak merak ediyorum. Girişler resimlerde gözükmekte sizce uyarmı? Birde sizin araçlarınızda rölantide 3-4 saniyede bir hafif bir direksiyon titretme oluyormu?





38
Polo 6N / 6n orjinal buji?
« : 16 Nisan 2012, 22:14:38 »
Arkadaşlar polonun fabrika çıkışı bujisi nedir buji tırnak aralığı nedir? ngk bosch valeo uyanların kodlarını biliyormusunuz?

39
Polo 6N / Faydalı olmak adına yardımcı olabilirim.
« : 16 Nisan 2012, 19:58:04 »
Arkadaşlar vag-comla uğraşarak onuda çözmüş bulunmaktayım. Yakınlarda oturan boğaz kelebeği adaptasyon gerektiren tüm arkadaşlara ücretsiz yardımcı olabilirim. Bunun yanında arkadaşlara benzin enjeksiyon sürelerini + Sıcaklık sensörünün gösterdiği dereceniz doğru olup olmadığını (araba sabahları zor çalışır arızalıysa) Motor arıza okuma arıza ışığı söndürme gibi yardımlardada bulunabilirim. Maksadım bilgimi kullanmayıp çürütmemek ve siz değerleri arkadaşlarıma yardımcı olabilmektir. 8)

40
Polo 6N / Vag-com hakkında bilgisi olan?
« : 14 Nisan 2012, 20:54:10 »
Selamun Aleyküm
Özellikle ozmo arkadaşımızı bu konuda bilgili gördüm kablom var 409 yazılımım var ama tam ayarları karıştıracağım demoya düşüyor. Full yapıyorum yine girmeden demo hatası veriyor. Varmı bir çözümü yada bilen biri?

41
Polo 6N / Kampanaları boyadım nasıl olmuş?
« : 10 Nisan 2012, 15:40:54 »
İlk önce sağ tekerden başladım. tekeri söktüm



Söktüğümde kampanalar pas içindeydi.



Zımparalayıp sildim.



Sökmüşken tekerlerin arkasınıda temizledim.



Astar boyasını attım



Vee orjinal renginde boyadım.



İşlem bitti çokta güzel oldu kırmızımı mavimi derken bu renk nasip oldu kampanalarda pastan pislikten kurtuldular. Yapmak isteyenlere tavsiye ederim.



42
Polo 6N / Bu devir normalmi?
« : 28 Mart 2012, 18:55:54 »
Arkadaşlar merhaba benim araç rolantide çalışıyorken sanki tıtıtıtıt tık tıtıtıtı tık tık tııtıtıt gibi çalışıyor hafiften vuruyor sanki buna çok gıcık oluyorum hızlanmasında veya herhangi birşeyde sorun yok aracım rolantide ısıntıdaktan sonra rolantinin resmini çektim düşük gibi sanki biraz acaba ondanmı yapıyor resme bakarak sizinkilerle karşılaştırabilirmisiniz.


Eğer her çizgi 200 rpm se benimki 8000 devirde çalışıyor sanki doğrumudur birazcık yükseltirtirsekmi? Yada akılına başka birşey gelen?

Sayfa: 1 2 [3] 4 5