2 gündür sırf eziyet çekiyorum sabah karşya geçiyorum peder dükkanı açıyo bende hemen arabayı alıp okula akşamda tekrar karşıya pederle sonra tekrar eve , cumartesi gününden beri araba maslakta , pzt başladı usta , bugun biraz konuşma fırsatım oldu pederle biraz aram açık ondan ona sormadım ustayı aramıştım öğlene doğru hızlıca bahsetti biraz söylediği şeylerden birkaçını yazıcam değiştiriceği yada değiştirdiği şeyleri söyledi ,.Conta değişmesi. silindir kapağı ve bir kapak daha varmış galiba reklefiye olayı.siboplar.sibop yatakları.sibok lastikleri.motor yağı.yağ filtresi .hava filtresi.radyatör hatırladıklarım bunlar arkadaşlar usta zaten babamı aramadan yapmışken herşey 0 oolsundiye değiştirmek istemiş büyük ihtimal yaptıgı herşey yarın pederin eline geçer bu usta benım cocukluguma biliyo o kadar eski zamandır bizim ailenin arabalarını yapar o yüzden işçilik az alır ama yinede yüklü bir tutar olucagına eminim benım anladıgım bunlar daha bıtırememıs 2 gundur calısıyor yarın öğleye tamamen takıcak galiba radyatör uğraştırmış galiba yarın marşa basıcak bakalım hayırlısı of ya şu 1 ayda çok para yedi dürzü...
e hadı güle güle kullanırsın artık
bujı kabloları fıyatı ne ? banada lazım