Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ReDDeviL's Project - Sayfa 79

ReDDeviL's Project

Başlatan ReDDeviL, 25 Kasım 2010, 23:48:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReDDeviL

Bugün sizin oralardan geçtim ama
İsm vardı yanım doluydu  ;)
ADK

onurc

Geldıgınde ara bı daha musaıt olursan aga. Gorusemıyoruz.
ok men 8) let s go   :halazn:

ReDDeviL

Kız vardı, onur geldin aklıma  kosturmaktan yoruldum artık yük kalktı araba bitince hafifle dim bir yandan pasaport isleriyle urasiorum falan filan gorusucez ama
ADK

ReDDeviL

ADK

atego

Altan hayırlı olsun, son zamanlarda pek foruma giremiyorum. Girince de çok kısa sürüyor şu an olduğu gibi :) Yapılanlardan memnun kaldığına çok sevindim, darısı bize inşallah. Boncuk tak arabaya maaşallah :)

ReDDeviL

Saol kanka taktım bomcuksonunda , darısı seninde basına
ADK

onurc

Ustana ugrayalım bı ara. Yarın bu tarafa gelırsen ara Altan abı.
ok men 8) let s go   :halazn:

ReDDeviL

Sonunda nazar boncuğumuda taktım uzak dursun gözler benden , tek marşla çalışmasından problemsiz hayatımdan çok memlunum hep böyle devam etsin , yoksa harcadığımız milyarlar boğazımda kalıcak allaha şükür çok iyi durumdayız şuan :sevgi:
ADK

ReDDeviL

Ev ile okul arasındaki fark  :D
Bu resmi sabah çektim evin orası [IMG]http://img845.imageshack.us/img845/1982/img20671024x768.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us
Buda okulda tatil olduktan sonra çıkmadan önce çektim otoparkda bi ben kalmışım  :D
[IMG]http://img571.imageshack.us/img571/1032/img2062768x1024.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us
ADK

ReDDeviL

ADK

ahmetceylan

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 10 Aralık 2010, 20:59:31

Bir kaç yeni fotoğraf daha ''ouzoo'' saolsun  ;)

abi bu resimlerde aracında spor yay yada amortisör varmı?  yoksa orjnal haliyse 15 jantı tavsiye ediyormusun ?
>> LoNeLyWoLf  <<