Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ReDDeviL's Project - Sayfa 80

ReDDeviL's Project

Başlatan ReDDeviL, 25 Kasım 2010, 23:48:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReDDeviL

Vayy arabanin eski halini bayadir gormemisim :) kardesim araba orda orjinal hali yay yada amortisor yok jantlarda 14
ADK

hasoci

usta araban çok güzel maşallah iyi bakıyorsun, havalar güzelleşsin bende biraz el atıcam inş  :) bu arada çok pro resimler yukardakiler sanki katalog çekimi gibi, üzerlerine watermark koysaydın, araklayıp kullanırlar valla biyerlerde  ^-^
96 HB 1.6 LPG Laci Polo

ReDDeviL

Tesekkur ederim yukaridaki resimler ilk bulusmaya katildigimda saolsun ouz kardesim cekmisti ama ondan sonra cok sey yapildi arabaya gunceller ilk sayfada :) gercekten bu arabaya asigim kar da kista farketmeden zevk alarak biniyorum petformansida guzel yoksa coktan Degismistim , yani aslinda memlun kalana kadarda cok paramiz gitti daha gecen hafta cokta yakmisti  bi kac gun yatti madem motora giricez diyerekten nerdeyse yari
Motor yaptik herseyi 0 ladik simdi keyfini suruyorum nazar degmesin , sizde bilin bu arabanin degerini yaptikca guzellesiyor :)  :sevgi:
ADK

onurc

ok men 8) let s go   :halazn:

ReDDeviL

Sonraki resimler icin prof makina aldim tam kullanmayi anlamasamda guncel resimleri onla cektimm ilk sayfadaki
ADK

ahmetceylan

>> LoNeLyWoLf  <<

barut

üstad tavana yapmış olduğun siyah kaplama yazın sıcağın dahada artmasına sebep olurmu sence ?

ReDDeviL

Alıntı yapılan: barut - 11 Mart 2011, 09:57:30
üstad tavana yapmış olduğun siyah kaplama yazın sıcağın dahada artmasına sebep olurmu sence ?
zaten yaz sıcaklığı arabadayken klima veya camların açılmasını kesin etkilediği için tavan kaplamasının sıkıntısı olmaz olsada hissetmezsin çünkü hava zaten sıcak hertürlü camı  veya klimayı açıcaksın , ayrıca pederin arabası siyah bir sıkıntı olmuyo yazında çok bindim.
ADK

nizam

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 11 Mart 2011, 09:59:45
zaten yaz sıcaklığı arabadayken klima veya camların açılmasını kesin etkilediği için tavan kaplamasının sıkıntısı olmaz olsada hissetmezsin çünkü hava zaten sıcak hertürlü camı  veya klimayı açıcaksın , ayrıca pederin arabası siyah bir sıkıntı olmuyo yazında çok bindim.

kaplamanın yapıstırıcı kısımları kalkma yapmaz mı ? araba park halinde iken daha fazla ısınıyor ?
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

ReDDeviL

sıkıntı olcağını düşünmüyorum olursada hallettiririm tanıdık nasılsa
ADK

ReDDeviL

Ben tavsiye ederim maliyetine göre arabayı kat kat değiştiren bir durum yaptıralı bi kaç ay oldu cam tavan mı diye soran çok  tabi bilen kişi anlar ama uzaktan imkansız, ayırıca beğenmeyen görmedim ;)
ADK

ReDDeviL

ADK