Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ReDDeviL's Project - Sayfa 81

ReDDeviL's Project

Başlatan ReDDeviL, 25 Kasım 2010, 23:48:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReDDeviL

ADK

MeTHea35

ReDDeviL

ADK

GolfMk1Cabrio

Tazmanya  buluşmada getirmeyi unutma camdakini  cam olmasa fırlayıp gelcek banada cam tutuyo onu  ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ReDDeviL

O tazmanya beni simgeliyo gokhan okuldaki bazi kizlar bbilir eskilerde kaldi tabi :D saka yapmiorum he o taxmanyanin bir espirisi var
Bulusmada sana anlatirm :D
ADK

ReDDeviL

Eve yeni geldim bugunde 200 km yol yaptim tabi istanbul ici  demin eve gelirkende scihirocco nun biriyle iddalastik kucuk 1-2 video var yakinlarda firsatim
Olunca yuklerim o şrokkoysa bizde sportlayniZ :saygılar
ADK

d3n1s

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 12 Mart 2011, 01:07:27
O tazmanya beni simgeliyo gokhan okuldaki bazi kizlar bbilir eskilerde kaldi tabi :D saka yapmiorum he o taxmanyanin bir espirisi var
Bulusmada sana anlatirm :D

neymiş bakiyim o taz'ın esprisi

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: d3n1s - 12 Mart 2011, 10:32:31
neymiş bakiyim o taz'ın esprisi
Buluşmaya daha çok var anlat hadi  :tavkiss:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ReDDeviL

ADK

ReDDeviL

2 Senedir bu kadar pis görmemiştim  :D havalar düzelince hemen atladım yıkamacıya yine mis gibiyiz maşallah  :tamamdir
ADK

MeTHea35

ReDDeviL

akşam gelirken okulda daha önce görmediğim bi araba gördüm hondaydı ve bbs rs vardı çıldırdım ya  >:(  :bekleriz: resmininde ÇEKTİM koyarım
ADK

d3n1s

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 14 Mart 2011, 21:04:51
akşam gelirken okulda daha önce görmediğim bi araba gördüm hondaydı ve bbs rs vardı çıldırdım ya  >:(  :bekleriz: resmininde ÇEKTİM koyarım

ankarada var bi tane eg hatchback lazer mavi bbs rs gold var ve arkalarda fena kamber var, aks ikiye ayrılmış gibi duruyo