Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
tüm projeler satıldı - Sayfa 22

tüm projeler satıldı

Başlatan oktaygedikli, 30 Aralık 2011, 19:32:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oktaygedikli

Alıntı yapılan: nizam - 23 Mart 2012, 21:10:37
resto işi ile ugrassam zaten az sacım var onuda kaybederim gibi geliyor kolay gelsin tekrardan

Sağol kardeşim  :)

oktaygedikli

Alıntı yapılan: fatih_06 - 24 Mart 2012, 01:24:32
süper gidiyor jantları bencede ilk linkteki gibi yaparsan çok güzel olur başka renk olsa boğardı ama açık renk olduğu için sırıtmaz :tamamdir

birde kapı çıtalarıda nikelajlı renk olsaymış çok daha güzel olurmuş bence :sevgi:

Evet kardeşim jantları inş aynen öyle olucak kapı cıtalarına gelince aracta hiç nikelaj kullanmadıgım için sadece siyahı tercih ettim  :sevgi:  :saygılar

oktaygedikli

Evet gelelim bugune arkadaşlar hidrolik direksiyonu beklemede oldugumuzdan sabah motor  ustamızla radyatör v.s. motor aksamında bir kaç parça taktık yerine.

oktaygedikli

Ve öğlene doğru aracı döşemeye çektik tavan döşemesi yapıldı  :sevgi:

fikogolf2

maşallah kardeşim dehşet olmuş.yalnız bırsey soracam sana neden mk2 gogus yapmıyosun .olmuşken tam olsun  :saygılar
Sana Gelmediğim gün golf2 aldığım gündür Gülüm

oktaygedikli

Ve akşam üzerine doğruda camcıya cektim aracı camları takıldı  :sevgi:

oktaygedikli

Alıntı yapılan: fikogolf2 - 26 Mart 2012, 20:51:34
maşallah kardeşim dehşet olmuş.yalnız bırsey soracam sana neden mk2 gogus yapmıyosun .olmuşken tam olsun  :saygılar

Bence gerek yok cünkü bu gögsu seviyorum hem uydurma bişeyde yapmak istemiyorum  :sevgi: MK1  :sevgi:

cengizhan_mk3

harika amerikan tamponlarda sıra :)

STAK67

oktaygedikli

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 26 Mart 2012, 21:00:18
harika amerikan tamponlarda sıra :)

Sağol da :) nerde amerikan tampon  :D

oktaygedikli

Alıntı yapılan: STAK67 - 26 Mart 2012, 21:10:07
çok güzel abi maşallah

Sağol kardeşim  ALLAH razı olsun :sevgi: