Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
tüm projeler satıldı - Sayfa 21

tüm projeler satıldı

Başlatan oktaygedikli, 30 Aralık 2011, 19:32:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oktaygedikli

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 22 Mart 2012, 22:05:05
maşallah çok iyi gidiyor allah bozmasın  :tamamdir

Amin kardeşim ama bugunluk dinlemedeyiz  ;)  :saygılar

oktaygedikli

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 22 Mart 2012, 23:19:09
Maşallah proje süper hızlı ilerliyor  :tamamdir

Evet kardeşim süper hızlıydı bugun diktik döşemeci ustam cok yogun  :p  :sevgi:

oktaygedikli

Bu arada dün gt4094r nicli DENİZ arkadaşımızla görüştük istediğim hidrolik direksiyon setini eksiksiz temin etti sağolsun haftaya türkiyeye gelicekmiş motoru atmadan direksiyon setini takıcaz onuda 4 gözle beklemedeyim Hidrolik direksiyon setinden bir kac fotoda gönderdi sağ olsun  ;)

:saygılar

golfüçyüs

oktaygedikli

Alıntı yapılan: golfüçyüs - 23 Mart 2012, 14:48:46
çok güzel oldu :D

Sağol kardeşim elimizden geleni yapıyoruz   :D  :sevgi:  :D

braveheart53

Alıntı yapılan: oktaygedikli - 23 Mart 2012, 14:40:26
Kanka sağol  ;) evet güzel ilerliyorda bugun diktik :) döşemeci ustam cok yogun aracı cektim oraya beklemedeyiz cabrio tamponuna gelince bizim elimizde zafer abimde var cok temiz hatta düşündüm takmayı ama set halında yan pakolarla olsa olurdudu sadece takarsak biraz abes olucagını anladım ve olece kendi tamponlarını verdim boyaya orta bant mat siyah üst alt kısımlar arac rengi boyanıcak sanırım güzel olur  :sevgi:
kanka cabriyo tamponunu satmayı düşünür mü zafer abi sorabilirmisin? eğer satarsa fiyatını da öğren bi zahmet bana özelden mesaj atarsın.

GolfMk1Cabrio

Oktay abi hidrolik direksiyon sisteminin fiyatını nedir özelden veya burdan söyler misin  ::)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

oktaygedikli

Alıntı yapılan: braveheart53 - 23 Mart 2012, 15:12:57
kanka cabriyo tamponunu satmayı düşünür mü zafer abi sorabilirmisin? eğer satarsa fiyatını da öğren bi zahmet bana özelden mesaj atarsın.

cevap özel mesaj  ;)

safakaksu90

nizam

resto işi ile ugrassam zaten az sacım var onuda kaybederim gibi geliyor kolay gelsin tekrardan
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

TEYOLOGY

Alıntı yapılan: nizam - 23 Mart 2012, 22:23:59
jant hariç güzel

[IMG]http://img163.imageshack.us/img163/3065/008uv3.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us

cam göbeği mavisi. yan sokakta renault 12 tsw bir araçta var hemen hemen aynı ton. ona bile yakışıyor namussuz.

linkteki aynı ton değil ama neye benziyor göstermek istedim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-nostalji-reno-durbunlu-74321582/detay
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

fatih_06

süper gidiyor jantları bencede ilk linkteki gibi yaparsan çok güzel olur başka renk olsa boğardı ama açık renk olduğu için sırıtmaz :tamamdir

birde kapı çıtalarıda nikelajlı renk olsaymış çok daha güzel olurmuş bence :sevgi: