Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
tüm projeler satıldı - Sayfa 20

tüm projeler satıldı

Başlatan oktaygedikli, 30 Aralık 2011, 19:32:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oktaygedikli

Evet arkadaşlar gelelim bugununde sonuna bugun elektrikçideydik bildiğiniz üzere bugun yapılan işler
elektrik tesisatı çekildi silecek motorları su motorları kalörifer motoru stoplar - farlar  ön karlık panjur aynalar arka yazılar camurluk agzı kısatip plastikleri plaka lambaları ve torpidoyuda üzerine atıp araca elektirik verdik komple test ettik bugunluk de elektirik işini hallettik ve bugunden bir kaç foto  :sevgi:

oktaygedikli

Herkese bugunluk iyi seyirler  :sevgi: MK1  :sevgi:  ;)

braveheart53

kanka maaşallah güzel gidiyor. tampon için önerim var almadı isen cabrionun geniş tip sisli tamponu var ben çok yakıştırıyorum.

TEYOLOGY

4-4'lük demek az kalır. Maaşallah.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

suskun

çok güzel gidiyor maaşallah  :sevgi:
H.G WORKS

MeTHea35

maşallah çok iyi gidiyor allah bozmasın  :tamamdir

GolfMk1Cabrio

Maşallah proje süper hızlı ilerliyor  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

cyber34

oktaygedikli

Alıntı yapılan: braveheart53 - 22 Mart 2012, 21:44:03
kanka maaşallah güzel gidiyor. tampon için önerim var almadı isen cabrionun geniş tip sisli tamponu var ben çok yakıştırıyorum.

Kanka sağol  ;) evet güzel ilerliyorda bugun diktik :) döşemeci ustam cok yogun aracı cektim oraya beklemedeyiz cabrio tamponuna gelince bizim elimizde zafer abimde var cok temiz hatta düşündüm takmayı ama set halında yan pakolarla olsa olurdudu sadece takarsak biraz abes olucagını anladım ve olece kendi tamponlarını verdim boyaya orta bant mat siyah üst alt kısımlar arac rengi boyanıcak sanırım güzel olur  :sevgi:

oktaygedikli

Alıntı yapılan: TEYOLOGY - 22 Mart 2012, 21:50:48
4-4'lük demek az kalır. Maaşallah.

Sağol kardeşim  :saygılar  :sevgi: