Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
POLO 6R Sis farı ve Gti Panjur günceli"TORPİDO AYDINLATMA YÖNTEMİ SAYFA (5) - Sayfa 7

POLO 6R Sis farı ve Gti Panjur günceli"TORPİDO AYDINLATMA YÖNTEMİ SAYFA (5)

Başlatan TwinCept, 03 Şubat 2011, 21:40:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TwinCept

Ali b. panjur linki ;
VW  Kühlergrill für Polo 6R  mit GTI Emblem | eBay

Kıvanç arkadaşın linki teki mtech lerde güzel ve beyaz ışık veriyo özellikler aynı fakat ben eski 2000 6n2 polomdan bu yana araçlarımda hep Narva h7 kullandım ve memnundum bu aracımada narva aldım fakat mtech te çok ii marka ama kullanmadım ali eğer alır kullarınsa fotoları ekler bi bakarız

mukusar

bu panjuru nasıl getirtebiliriz acaba bilgisi olan varmı? servise sordum 350 tl dediler.bu linkte 76 euro nerdeyse yarı fiyatına
G T I

eray6r

merhabalar hocam gti panjurum var fakat takamıyorum 6r ma bana bi yardımcı olursan sevinirim :)

TwinCept

Kaputu açtığınızda orjinal olan panjurunuzun castrol etiketinin civarında duran ve hemen karşı tarafındaki vidayı söküyorsunuz . panjuru sadece 2 vida tutuyor.En son olarakta panjuru kendinize doğru çekiniz panjurun alt kısmında tırnak vardır tampona geçmelidir alt kısmını sadece o geçmeler tutmakta üsttende 2 adet vida çok basit :tamamdir

ESTEPHAN

BAZI AŞKLAR CİNSELLİK TAŞIMAZ...

TwinCept

Alıntı yapılan: ESTEPHAN - 10 Ağustos 2011, 16:16:01
6N2 gtı panjuru arıyorum yardımcı olabilirmisiniz??
ÜÇEL otomotiv satıyor oradan bulabilirsiinz

mronbas

Alıntı yapılan: TwinCept - 25 Nisan 2011, 13:46:28
Almanyadan Siparişlerim bugun geldi arkadaşlar akşama montaj var :) resimleri ekliyorum ve montajlandıktan sonraki fotolarda en kısa zamanda ekliyecem

[IMG]http://ressim.net/s/upload/491cde2b.jpg[/img]

[IMG]http://ressim.net/s/upload/5c3bec1f.jpg[/img]

İbrahim gündüz farlı sisler polonun mu yoksa baska markanın mı?

TwinCept

Vw ana vatanından bizzat gelen polo'nun  org ürünüdür  ;) Alt tarafta eklediğim ilk fotoda sisleri net bir şekilde görebilirsiniz ,gündüz farları yerine sinyal ampulu bağlayıp sinyal ve dörtlülere dahil ettim daha farklı ve güzel  bi çalışma oldu

TwinCept

Atay

Food's life! Learn it.