Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MkIV GTI 1.8T - Sayfa 26

Golf MkIV GTI 1.8T

Başlatan GHOST, 12 Nisan 2010, 11:57:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

barracuda

agacan tekirdağa  geldim bugün gti ile  aynı yaktım  :sevgi:  uzun yolda süper ... ama orjinal ses sistemi rezalet ...sahne direk arka koltukta..  haftaya yapak bi buluşma istanbuldayım kısmetse ..

özgür bende aynen senin gibi düşünüyordum ... ev peşinatını s3 e  verdim srtık s3 de yaşıycaz ... :)

freeman

;D ee ev ne oldu peki :) yenge seni bu gidişle s3te yatıracak  :D ee bi resim, foto, kare, isim, soy isim, kasa kodu bişey de helee :)

d3n1s

Alıntı yapılan: freeman - 01 Ağustos 2010, 12:31:53
;D ee ev ne oldu peki :) yenge seni bu gidişle s3te yatıracak  :D ee bi resim, foto, kare, isim, soy isim, kasa kodu bişey de helee :)

katılıyorum, resim isterük :D

barracuda

Alıntı yapılan: freeman - 01 Ağustos 2010, 12:31:53

ev işi şimdilik kiraya devam .. hanımla ortak karar aldık  S3 için  hatta cumartesi gecesi 2 civarı denemeye çıktık arabayı  beraber  ..hanımıda bulaştırdık artık ..   resimleri arabayı yıkatır yıkatmaz çekiyorum inşallah ..  hahah

kendi topağımı açınca ordan devam ederiz alperinkini mındar etmeyek

GHOST

Alıntı yapılan: barracuda - 02 Ağustos 2010, 13:26:00
ev işi şimdilik kiraya devam .. hanımla ortak karar aldık  S3 için  hatta cumartesi gecesi 2 civarı denemeye çıktık arabayı  beraber  ..hanımıda bulaştırdık artık ..   resimleri arabayı yıkatır yıkatmaz çekiyorum inşallah ..  hahah

kendi topağımı açınca ordan devam ederiz alperinkini mındar etmeyek
aga senin dopak benim dopak...oğuzu çağıralım beraber çekelim aga  >:D

G60

Alıntı yapılan: GHOST - 02 Ağustos 2010, 18:50:36
Banada değildir umarım ?
Sanaydı tabi de boşver ucu kaçmış biraz eski mesaja alıntı yapmadan yazınca.  :tavkiss:

Aman Erhan abi, yanlış anlaşılma olmasın.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

barracuda

ok
Alıntı yapılan: G60 - 02 Ağustos 2010, 19:05:44
Sanaydı tabi de boşver ucu kaçmış biraz eski mesaja alıntı yapmadan yazınca.  :tavkiss:

Aman Erhan abi, yanlış anlaşılma olmasın.

ehe ok olur öyle alıntı kazaları .. :) 

agacan oğuz nezaman müsait yıkatam bende arabayı bi ..

GHOST

aga sana sovdu bu pust kıvırıyo bak solemedi deme :D

aga gokere soliim bi ayarlasınlar...  beraber meguiars a gidek o dediğim çakallığıda yapak  :bekleriz: sora resim spec. sizin evin orda filan güzel yerler var mı ben beter bi mekan buldum. tam usa style ama ya dayak yeriz ya dayak atarız resim için  >:D >:D

barracuda

aga meguayırs  süper olur adamlar 10 sene gözleri gibi bakmışlar derilere ben 10 günde paralamıyim .. resim için  bi ararım etrafı neler var diye ..

GHOST

Ok aga bi bak bakalım.bende bi el attırcam.netten araştırdığım kadarı ile acaip işe yario.pazar günü oğuz müsait

barracuda

gültekin77

Karakter alışverişte ortaya çıkar.