Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MkIV GTI 1.8T - Sayfa 29

Golf MkIV GTI 1.8T

Başlatan GHOST, 12 Nisan 2010, 11:57:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfGti16VMk1

maşallah çok güzel ve kaliteli bir araç oluyor . Allah nazardan saklasın.
Volkswagen Motorsport

R-Line

ne zaman duracaksın hakikaten merak ediyorum.
harbiden bu araç senin uzunca süre beklediğin çocukluk hayalinmiş ki bıkmadan devam ediyorsun.
inşallah umduğun beklediğin istediğin sonuca ulaşır, uzunca yıllar sorunsuz kullanmak nasip olur.

GHOST

Alıntı yapılan: MK-IV 35 - 11 Ağustos 2010, 12:31:27
ne zaman duracaksın hakikaten merak ediyorum.
harbiden bu araç senin uzunca süre beklediğin çocukluk hayalinmiş ki bıkmadan devam ediyorsun.
inşallah umduğun beklediğin istediğin sonuca ulaşır, uzunca yıllar sorunsuz kullanmak nasip olur.
Bıkmam :) Arada ufak şeylere çok canım sıkılır ama bırakmam.Yıllarca aradım temizini,hayal ettim şunu yapıcam bunu yapıcam dedim.Bu araç için üniversite kazandım :)
Noktası virgülüne biticek ve keyfini sürücem Allahın izniyle.
Çok teşekkür ederim.

G60

Alıntı yapılan: GHOST - 11 Ağustos 2010, 14:06:58
Bıkmam :) Arada ufak şeylere çok canım sıkılır ama bırakmam.Yıllarca aradım temizini,hayal ettim şunu yapıcam bunu yapıcam dedim.Bu araç için üniversite kazandım :)
Noktası virgülüne biticek ve keyfini sürücem Allahın izniyle.
Çok teşekkür ederim.

Amanda aman abisi. asdasdasda :melek:
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

gültekin77

Maşaallah güzel proje,güzel uygulama olacak.
Kazasız cezasız inş.
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

GHOST

İnşallah abi,birde güzel bir atölye ile anlaşırsam ağrısız sancısız.

gültekin77

Alıntı yapılan: GHOST - 11 Ağustos 2010, 21:40:53
İnşallah abi,birde güzel bir atölye ile anlaşırsam ağrısız sancısız.

Evet aynen,
İst.bulursun iyi atölye.
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

corrado

benimde en beğendiğim göstergeler.
renk uyumlu ve orjinal gibi.
toplamda mükemmel bir araç cıkacak ortaya.

daha gelecek parça varsa gümrüksüz günler dileyelim sana alper  ;)

garaj için nereyi düşünüyorsun.
oytun vardı bir ara bu makinalarla fazla haşır neşir.
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

GHOST

Var parçalar abi geliyorlar yoldalar şuan, Allahın izniyle onlarda gümrüksüz bende olacaklar.

Garaj olarak tamamen fiyat ve kalite ile orantılı bir yer seçmeye çalışıyorum..Oytunun rossa corsa cupra yı çok iyi toplamıştı baya temiz ve net iş çıkarıyorlar. Orası seçenekler dahilinde.İlk seçeneğimde Oktaykan Power, benimlede erhanın s3 le filanda hep onlar ilgilendi ve ilgileniyorlar.Ama yüksek fiyat çıkması durumunda tabiki yapıcak birşey yok başka altarnatiflere bakacağız.Duygusal olamıyoruz.

Birde önümüzdeki ay doğuşa tüm gergiler,rulmanlar ve su pompaso değişimi için arabayı bırakabilirim.Bu kadar basıcaz koparmayalım.Zamanı gelmiş zaten performans alırken bakımıda ihmal etmeyelim.