Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MkIV GTI 1.8T - Sayfa 23

Golf MkIV GTI 1.8T

Başlatan GHOST, 12 Nisan 2010, 11:57:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GHOST

yok yinede alacam çünkü onu alınca sensörleri alıyorsun birde extradan.. ama cihaz çılgın başarılı yani... log filan alıyor 3d map filan çiziyor.
gaza gelip karar değştirebilirim :D

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

GHOST

dikkattli bakın cinnet geçirmyeyin hehehe evet evet bunu alam ben  :halazn:
PLX Devices Inc. - Data Logging, iMFD Data Logger, SM to USB Adapter

freeman

Alıntı yapılan: GHOST - 08 Temmuz 2010, 16:57:28
Yörüsün ordan getirtmesin beni marmarise :D

sen bi video çekte sesini duyalım aslan  :)
makine olsa çekerimde makine yok  :(
açık filtre ile sesi baya geliyordu, bide cai ye geçince baya baya arttı ses, kaldırımdaki insanları dönüp baktıracak kadar çıkıyor :)
bende blow off hastasıydım ama bunun sesi bana yetti, aşırıda çıkmadığından bow daki gibi bi süre sonra kafa ütülemiyor

freeman

güzel alet biliom bunu ama bunun içinde sensör alıon, bizim arabalar sensör fakiri olduğundan her şeye sensör almak gerekiyor

barracuda

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-golf-full-sports-1-28399027/detay     

ahahahhaha agacan  alammı bu arabayı  ? yannız önceki sahibi istanbuldaymış arabaya kabus gibi bi sistem kurmuş ... ağır apaçiymiş eski sahibi bak bakalım ne dicen

GHOST

Oha lan hataya satılmış araba .halen üzeirnde koni susp olduğunu bilimolar :(((((( lan ben ole bi sistem kurarmıuyım ya  :t

nizam

bezbol sopasıda mevcut bagajda asabi apacigillerden birine gitmiş araba
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

G60

Alıntı yapılan: GHOST - 19 Temmuz 2010, 16:38:37
Oha lan hataya satılmış araba .halen üzeirnde koni susp olduğunu bilimolar :(((((( lan ben ole bi sistem kurarmıuyım ya  :t

osawaaaa
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)