Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VW golf-Jetta-vb.MK1-MK2-MK3-MK4-MK5-(Herkes isteklerini e-mail atsın) - Sayfa 8

VW golf-Jetta-vb.MK1-MK2-MK3-MK4-MK5-(Herkes isteklerini e-mail atsın)

Başlatan e12, 11 Mart 2010, 17:19:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mami6848

Erdinç abi şu benzin pompası arkadaş nasıl bişe istiyo bilmiyom ama benim içinde bi araştırsan K-jet sistemi için olan 1,6 8v EG motor kilit sisteminide unutma kolaygele..  :tamamdir  :sevgi:  :sevgi:

e12

Alıntı yapılan: mami6848 - 25 Mart 2010, 15:43:19
Erdinç abi şu benzin pompası arkadaş nasıl bişe istiyo bilmiyom ama benim içinde bi araştırsan K-jet sistemi için olan 1,6 8v EG motor kilit sisteminide unutma kolaygele..  :tamamdir  :sevgi:  :sevgi:
ok arastırırım senın için ama diğer arkadaş için nasıl araştırıcam bılemıyorum ne aracın markası ne modelı ne motor gucu hıc bırsey bellı degıl:)
mamı sana herhangı bır 1.6 mk1 ın benzın pompası olurmu?kilit sistemi aklımda

mami6848

Alıntı yapılan: e12 - 25 Mart 2010, 16:35:58
ok arastırırım senın için ama diğer arkadaş için nasıl araştırıcam bılemıyorum ne aracın markası ne modelı ne motor gucu hıc bırsey bellı degıl:)
mamı sana herhangı bır 1.6 mk1 ın benzın pompası olurmu?kilit sistemi aklımda
Yok abi olmuyor K-jet sisteminin olması lazım 4 veya 5 bar basınçla gönderiyo sisteme benzini ondan farklı sen bi söle belki biliyodur ordakiler  :-\  :sevgi: Boch orjinali sanırsam ama elimde kodu neyin yok  :'(

e12

Alıntı yapılan: mami6848 - 25 Mart 2010, 17:04:22
Yok abi olmuyor K-jet sisteminin olması lazım 4 veya 5 bar basınçla gönderiyo sisteme benzini ondan farklı sen bi söle belki biliyodur ordakiler  :-\  :sevgi: Boch orjinali sanırsam ama elimde kodu neyin yok  :'(
ok sorucam yarın..

e12

e12

e12

e12

arkadaşlar cok yogun oldugum ıcın haftaiçi gun içerısınde telefon ıle aksamları net uzerınden istek,soru ve sıparıslerınızi alabılırım..her hafta cumartesı gunu hazır olan parca sıparıslerının paketlemesını yapıp pazartesı aksam kargoya verebılırım..mng kargo ıle ertesı gun elınızde oluyor parcalar..yardımcı olabılırsek bırbırmıze ne mutlu bana... :saygılar :tamamdir :sevgi:

GolfMk1Diesel

DODİK PLASTİKLERİ GELMEDİMİ DAHA ABİ ?  ::) :p :D

Kısa uzun fark etmez.. :)
Kılıçoğlu Garage.

e12

Alıntı yapılan: VW SPEED - 02 Nisan 2010, 14:15:50
DODİK PLASTİKLERİ GELMEDİMİ DAHA ABİ ?  ::) :p :D

Kısa uzun fark etmez.. :)
yenı kargomumu beklıyoruz bırkan ıcınden neler cıkar bılmıyoruz..garajada daha gıremedık ne acelen var sabret cıkar elbet..

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.