Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VW golf-Jetta-vb.MK1-MK2-MK3-MK4-MK5-(Herkes isteklerini e-mail atsın) - Sayfa 11

VW golf-Jetta-vb.MK1-MK2-MK3-MK4-MK5-(Herkes isteklerini e-mail atsın)

Başlatan e12, 11 Mart 2010, 17:19:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

e12

guncel cumartesı gunlerı sıparış gecıp olan bulunan urunlerden fıyat alıyorum..uzun iş oluyor ama hepsı en azından yurtdısından garantılı cıkma gelıyor uygun fıyata ;)merak eden arkadaslar veya cekınenler lutfen forumumuzdan arkadaslarımızdan referans alsınlar... :tamamdir :sevgi:

emrese

Erdinç daha önce sordummu bilmiyorum bana 6n2 gtı ön karlık lazım bulabilirmisin ?   

e12

Alıntı yapılan: emrese - 15 Nisan 2010, 11:03:01
Erdinç daha önce sordummu bilmiyorum bana 6n2 gtı ön karlık lazım bulabilirmisin ?   
maalesef o tarz bulamıyorum daha oncede baska bır arkadas için sıparıs gectım bulamadık...

emrese

Alıntı yapılan: e12 - 15 Nisan 2010, 11:07:06
maalesef o tarz bulamıyorum daha oncede baska bır arkadas için sıparıs gectım bulamadık...

Anladım kardeşim sağol. yaww nasıl aracım varmış bir parça bulamıyom  ;D

e12

cok guzel full mk3 parcaları geliyor dusunen olursa yardımcı olurum..farlar, panjurlar, tamponlar,motor ve motor parcaları vb.... :tamamdir

Han

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

escocem

sol arka dodik ağzındaki plastik lazım erdinç orjinal ve temiz birşey varsa memnun olurum..

mami6848

Erdinç abi gelmedimi yaa şu efsane tırcı benim parcalar nerde  :o  :tamamdir  :sevgi:

Han

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

e12

Alıntı yapılan: escocem - 17 Nisan 2010, 22:27:26
sol arka dodik ağzındaki plastik lazım erdinç orjinal ve temiz birşey varsa memnun olurum..
dodıklerı soledım hem ercı ıcın hem dıger isteyebılecek arkadaslar için suan bı sonuc yok ama gelme ıhtımalı yuksek.. :tamamdir

e12

Alıntı yapılan: mami6848 - 17 Nisan 2010, 23:49:44
Erdinç abi gelmedimi yaa şu efsane tırcı benim parcalar nerde  :o  :tamamdir  :sevgi:
parcaların hazır ben bıkere soz verdımmı tutarım :tamamdir
sana nezaman yollayabılırım bılmıyorum en kısa zamanda yollarım merak etme için rahat olsun :sevgi:

escocem

önce diğer arkadaşlar için söleseydin erci sırasını beklesin :D ;)

e12

Alıntı yapılan: escocem - 18 Nisan 2010, 00:48:54
önce diğer arkadaşlar için söleseydin erci sırasını beklesin :D ;)
;) :D ;D bılmem ercı neder bu işe ;D
zaten gelırse bı takım gelmez 7-8 takım gelır..bı gelsınde gerısı kolay.. :tamamdir

escocem