Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VW golf-Jetta-vb.MK1-MK2-MK3-MK4-MK5-(Herkes isteklerini e-mail atsın) - Sayfa 10

VW golf-Jetta-vb.MK1-MK2-MK3-MK4-MK5-(Herkes isteklerini e-mail atsın)

Başlatan e12, 11 Mart 2010, 17:19:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

e12

golf mk3 ve uyumlu olan 97-98 polo için cok guzel beyaz zemınlı kırmızı ibreli 220 km 60 devırlı km saatı geldı arkadaşlar duyurulur...

e12

Han

4 tane çamurluk plastiği lazım ama acelesi yok şuan iiçin ama olursa güzel olur fiyat vs :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

e12

Alıntı yapılan: ercijuana - 12 Nisan 2010, 19:21:14
4 tane çamurluk plastiği lazım ama acelesi yok şuan iiçin ama olursa güzel olur fiyat vs :D
ok aklımda ercı ben adamlara soledım okey bulmaya calısırız uygun dedıler ama ne zaman bulunur gelır bılmıyoruz haber verırım sana merak etme kardesım...

Han

Acelem yok abi hazirana kadar hallolur zaten çamurlukları yaptırana kadar onları saklayım o plastiklerin altına moralim bozuluyor yoksa  :-\
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

e12

arkadaşlar cok yogun oldugum ıcın haftaiçi gun içerısınde telefon ıle aksamları net uzerınden istek,soru ve sıparıslerınızi alabılırım..her hafta cumartesı gunu hazır olan parca sıparıslerının paketlemesını yapıp pazartesı aksam kargoya verebılırım..mng kargo ıle ertesı gun elınızde oluyor parcalar..yardımcı olabılırsek bırbırmıze ne mutlu bana...

bigmen306

slm Erdinç bey..
1999 modem golf comfortline aracın immobilizer sisteminde bir sıkıntı var servis gösterge panelinin değişmesi gerektiğini söyledi. immobilizer göstergeye entegre olduğu için yapacak bir şey yok dediler. yenisine oldukça yüklü bir fiyat çektiler. bu konuda yardımcı olabilirmisin acaba? teşekkürler şimdiden.

gti34

dostum 91 mod mk2 .hidrolik direksiyon kusu...bulabilirmiyiz bulursak kaç tl ye bulunur..teşekkürler.

e12

Alıntı yapılan: bigmen306 - 13 Nisan 2010, 22:39:25
slm Erdinç bey..
1999 modem golf comfortline aracın immobilizer sisteminde bir sıkıntı var servis gösterge panelinin değişmesi gerektiğini söyledi. immobilizer göstergeye entegre olduğu için yapacak bir şey yok dediler. yenisine oldukça yüklü bir fiyat çektiler. bu konuda yardımcı olabilirmisin acaba? teşekkürler şimdiden.
ok sıze 1999 model golf immobilizer sıstemı uzerınde sorunsuz olan tacho lazım oyle degılmı?
hafta sonu haber verebılırım sıze en erken yardımcı olmak ıçın elımden gelenı yaparım.. :tamamdir :sevgi:

e12

Alıntı yapılan: gti34 - 13 Nisan 2010, 22:50:01
dostum 91 mod mk2 .hidrolik direksiyon kusu...bulabilirmiyiz bulursak kaç tl ye bulunur..teşekkürler.
sadece kutumu yoksa full tesısat sıstemmı?bulabılırsem haber verırım olumlu veya olumsuz olarak bıraz arastırıyım nerde nasıl ucuza gelır dıye...

bigmen306

evet erdinç bey yardımcı olursanız sevinirim. dediğiniz gibi sağlam ve sorunsuz olması önemli.