Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VW golf-Jetta-vb.MK1-MK2-MK3-MK4-MK5-(Herkes isteklerini e-mail atsın) - Sayfa 14

VW golf-Jetta-vb.MK1-MK2-MK3-MK4-MK5-(Herkes isteklerini e-mail atsın)

Başlatan e12, 11 Mart 2010, 17:19:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burak.akın

GolfMk1Diesel

Dodik plastikleri Mk2 konsol düğmeleri ve kalörifer düğmesi..  :-\ >:( :bekleriz: :D :tamamdir
Kılıçoğlu Garage.

e12

burak.akın

önemli değil abim ne zaman müsait olursan :))) merak ettm sadece

mk1 2.9 vr6

erdinc, bende resimdeki kapi citalarindan istiyorum siyah,krom, 2.el hic farketmez ancak set olsun ve kirik olmasin (kktc den olursa daha iyi olur kargoyla gumrukle ugrasmayiz ). simdiden tesekkurler kardesim  ;)

[IMG]http://img88.imageshack.us/img88/7018/g60127sized.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us

e12

cemrecım inan cok aranan ve zor bulunan bı set bu cok arastırdım baska arkadaslar içinde ama bulamadım henuz..ama sana bı adres verıcem oraya bı bak bulunur sanırım:güzelyurdu gectıkten sonra lefkeye gıderken yesılyurda yetısmeden sağ tarafta meshur hurdacı mahmut var oraya mutlaka ugramalısın arada sırada guzel seyler cıkar o tarafta.. ;) :tamamdir :sevgi:

nizam

Alıntı yapılan: e12 - 30 Nisan 2010, 08:24:27
güzelyurdu gectıkten sonra lefkeye gıderken yesılyurda yetısmeden sağ tarafta meshur hurdacı mahmut var oraya mutlaka ugramalısın arada sırada guzel seyler cıkar o tarafta.. ;) :tamamdir :sevgi:

go go go left go go right go go stop :D sabah sabah güldürdün beni :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

e12

cery

Alıntı yapılan: cery - 23 Nisan 2010, 21:41:01
erdinç abi kapıların nikelajlı olan cam fitilleri lazım 4 kapıya da resimdeki gibi acelesi yok abi ne zaman bulursan pm atarsın olur mu
[IMG]http://i39.tinypic.com/2lsd2z5.jpg[/img]

erdinç abi cam fitilleri için bişey demedin abi. bakacak mısın

e12

ya donemedım sana k.bakma yukarda yazmıstım cemreye ama soluyum yınede arastırıyorum saglam temız set olarak cok zor bulunan bı parca ama arastırıyorum umarım en kısa zamanda bulurum...

mk1 2.9 vr6

erdinc ben sana kapi citalarindan bahsetmistim yanlis anlamadin heralde  camin etrafindakilerden degil  :tamamdir

e12

Alıntı yapılan: mk1 2.9 vr6 - 01 Mayıs 2010, 20:07:56
erdinc ben sana kapi citalarindan bahsetmistim yanlis anlamadin heralde  camin etrafindakilerden degil  :tamamdir

arastırıyorum cemre onuda bulucam ama ınat yaptım... :D :tamamdir :sevgi:

escocem