Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MKII US // M.I.V.W Bulusmasindan bikac kareler S.33 - Sayfa 8

Golf MKII US // M.I.V.W Bulusmasindan bikac kareler S.33

Başlatan c3t1n, 17 Mart 2009, 15:44:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ali83

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

c3t1n

abi böyle bisey görmedim burda kimsede...

evet yeni resimlere ne dersiniz ;) pazar günü vagboard.de bulusmasi vardi arkadaslar sagolsun bikac resim cektiler benim pek fazla anlamadigim icin

golf-line2

MAŞALLAH ya normalinde sarı stopları hic sewmem ama resmi ceken cok güzel cekmiş sarılarımı taksam ne yapsam  :D

c3t1n

abi sari stoplar her renge gitmiyo..seninkisine siyah/kirmizi iyi duruyor bence....

golf-line2

Alıntı yapılan: c3t1n - 18 Mayıs 2009, 02:23:35
abi sari stoplar her renge gitmiyo..seninkisine siyah/kirmizi iyi duruyor bence....

abi deme bana ya ;D yaşlı hissettim kendimi bi an

kristal smoket var bende cetin..

c3t1n

agiz aliskanligi iste ;D

zevke bagli ama benim krista lambalar stoplar hosuma gitmiyo...yani bizim kullandigimiz gibi arabalarda "yeni" model olanlarda güzel duruyo golf 3de mesela

golf-line2

Alıntı yapılan: c3t1n - 18 Mayıs 2009, 02:48:26
agiz aliskanligi iste ;D

zevke bagli ama benim krista lambalar stoplar hosuma gitmiyo...yani bizim kullandigimiz gibi arabalarda "yeni" model olanlarda güzel duruyo golf 3de mesela

ben anladı seni  ;D

bizim arabalar klasik diosun :D

GolfGti16VMk1

Maşallah çok güzel gözüküyor çetin.

Bu arada senin farlarda mercekli sanırım tam xenonluk .

Bende şimdi öyle bi çalışmaya giriyorum kısmetse  ;)
Volkswagen Motorsport

GolfMk1Cabrio

Gerçektende mükemmel resimler napalım kardeşim araba güzel Selçuk abi sende o projeden ötekine atlıyosun biraz bekle birine ısınalım sonra geçersib ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

c3t1n

selcuk abi suan zaten xenon var ama bu sene bi-xenon takmayi düsünüyorum yani uzun isikta xenon olacak ;D