Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MKII US // M.I.V.W Bulusmasindan bikac kareler S.33 - Sayfa 5

Golf MKII US // M.I.V.W Bulusmasindan bikac kareler S.33

Başlatan c3t1n, 17 Mart 2009, 15:44:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

c3t1n

o orjinal yerinde duruyor üstünde kapak var...yani eger lastik patlarsa(allah korusun) subwooferin oldugu tahta yukari kaldiriliyor ve altindan stepneyi cikartabiliyorsun...

yavuzz

muhsin ciğim arabanın rengi çok dikkatimi çekti orjinal boyasımı bu? maşallah çok tatlı

c3t1n

evet orjinal boyasi...ben burda ayni renge bulmakta bile zorlaniyorum...yeni sürücü kapisiyla motor kapagi lagzim ama ayni rengte biraz zor bulsam bile cürümeye baslamis oluyor...bu yaz belki yeni alipta boyattiracagim...boyanin ismi Caprigrün Metallic..passatdada kullanilmis

Mete35MkII

Almanya da parça sıkıntısı çekmessın heralde ya ...
yani bizim çektiğimiz kadar ;D :D
,...,,,

cemdermen

kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum
2006 VW ABT Polo 1.4 Trendline ABS Polo 9n3 ABT Tuning ve Cruise Control

c3t1n

saolasin ;)

mete abi amerikan parcalarinda sikinti cektim/cekiyorum bulsam bile istenilen parayi vermek istemiyorum ;D

Mete35MkII

Sende haklısın  ;D öğrencisin ve arabana para harcıyorsun.bende burada toplamaya karar verdim inceden inceden maddi durum izin verdikçe yapıcaz artık :D Otomobilim bölumunde var bakarsın :saygılar
Almanyaya Arada geliyorum.iş olunca falan Gelirsem Haberleşiriz...
,...,,,

c3t1n

Mete35MkII

,...,,,

Mete35MkII

Benim araban bakalım nasıl olucak  :o  biraz yavaş olucak ama yinede Deger
,...,,,

c3t1n

yanliz syncro yapmicam zaten olmasda cünkü orta tüneli yükseltim ve genisletmem lagzim cok is hemde cok agir yapiyor arabayi 98PS syncro 1200kg civarinda benimkisi suan 850kg ;D normal g60 yeter bize bide biraz tuning yaptinmiydi vr6leri arkada birakirim :D

olur abi zamanla niye olmasin ;)

golf-line2