Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
golf gti mk1 restore(bitti)!! - Sayfa 72

golf gti mk1 restore(bitti)!!

Başlatan escocem, 16 Aralık 2006, 20:17:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

c3t1n

gitmeye yakin senden numarani alirim tel acarim ;)
hem bide aci kahveni icmis olurum ;D

escocem

Volkswagen Golf 1.8 GTi 1981 Model 10.000 TL Sahibinden satılık ikinci el

kısmetse ay sonunda alacağım evin mütehiti aracı 10.000 e saymak için ısrar ediyor bende artık bıcak kemiğe dayandığı için vermek durumunda kalacağım mecburen..Fakat istiyorumki değer bilcek bi arkadaşımız alsın o kadar emek para boşuna gitmesin..21 yaşındaki oğlunun altına vercek aracı çünkü..fiyat sondur lütfen teklif vermeyin bu fiyata inmemin tek sebebi arabamın çar çur olmayıp akıllı uslu birisine gitmesini istemem.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: escocem - 04 Mart 2011, 15:13:52
Volkswagen Golf 1.8 GTi 1981 Model 10.000 TL Sahibinden satılık ikinci el

kısmetse ay sonunda alacağım evin mütehiti aracı 10.000 e saymak için ısrar ediyor bende artık bıcak kemiğe dayandığı için vermek durumunda kalacağım mecburen..Fakat istiyorumki değer bilcek bi arkadaşımız alsın o kadar emek para boşuna gitmesin..21 yaşındaki oğlunun altına vercek aracı çünkü..fiyat sondur lütfen teklif vermeyin bu fiyata inmemin tek sebebi arabamın çar çur olmayıp akıllı uslu birisine gitmesini istemem.
Hayırlı satışlar Cem abi İnşallah değerini bilicek birine gider  :-\
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

escocem

Satali cok oldu simdi daha ekonomigi geliyor fakat yeni konubile acamiyorum sanki botoksluya ihanet ediyormusum gibi
:-\

STAK67

olsun abicim nolacak yoksa 1.6 sunrooflu kırmızıyı sen mi aldın  :bekleriz:

cyber34

Bu sefer daha tecrübelisin daha yakışıklı bir araç yaparsın artık :tamamdir

ALPER.

1000. post için rezerve :D

not: daha iyisini de yaparsın yorumlarına katılıyorum, bekliyoruz ;)

escocem

fatih_06

senin botoxluyu ankarada gördüm 2 ay kadar evvel bi abi yeğenime aldım demişti koltukları ve göğüsü değiştirmişti plaka hala 07 ama bir daha göremedim  :(

escocem

evet momoları söküp yatarlı koltuk ve golf 2 göğüsü taktılar.Telefonlaşıyoruz halen arada sırada gören resim çekip konuya eklerse memnun olurum.