Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
12 Mayıs'ta Galaksi Ouzoo. Çayı koy geliyorum ( : - Sayfa 15

12 Mayıs'ta Galaksi Ouzoo. Çayı koy geliyorum ( :

Başlatan Ouzoo, 10 Şubat 2011, 14:58:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReDDeviL

ADK

ALPER.

sanırım o yüzden ah ulan diyor altan ;)

ReDDeviL

Alıntı yapılan: boralp - 12 Kasım 2011, 19:52:51
sanırım o yüzden ah ulan diyor altan ;)
Saol kardeşim beni aydınlattığın için  :D Bir an olsada binsek havası sezdim en sondaki koydugu simgeyi farketmemişim  :)
ADK

OffLineR

Uçmuş biraz eleman.
150Bg'lik TDI'lardan olsa bir nebze. Onlarla karıştırmış sanırım :)
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Ouzoo

Fiyat çok fayiş ama araç diri duruyo di mi? Çok güzel ya hem beyaz hem sunroof hem 130luk, daha ne ister ouzo  :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

ReDDeviL

ADK

OffLineR

Ouzoooooooooooooo
nabıyon asker.
Özledik vallahi.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Ouzoo

Dinamik, egzotik, sportif, atletik :D Yarın izin tarihi belli oluyor. 2 haftaya gelirim hrlde özlem bitiyor geçici bi süreliğine.Ayrıca  Britney Spears'lı şafak kağıdım var artık gençler. Ona kısaca Brit diyorum. Attırırsa 155 (=

ReDDeviL

Alıntı yapılan: Ouzoo - 04 Aralık 2011, 10:07:23
Dinamik, egzotik, sportif, atletik :D Yarın izin tarihi belli oluyor. 2 haftaya gelirim hrlde özlem bitiyor geçici bi süreliğine.Ayrıca  Britney Spears'lı şafak kağıdım var artık gençler. Ona kısaca Brit diyorum. Attırırsa 155 (=
ooo az kalmış  :) sen gelince bir buluşma yapmak şart ouz ufak veya büyük çaplı nasıl istersen  :)
ADK

Ouzoo

ReDDeviL

Alıntı yapılan: Ouzoo - 07 Aralık 2011, 13:47:43
13 Aralık İstanbul ( :
aa iyiymiş banada ses sistemi lazım oldu gene  :saskin: :saskin: :saskin: :saskin:  ;D
ADK

Ouzoo

Ahahah Ses getirecek bi yolculuk yapıyorum zaten. ayrıca atarsa 147!! Ordan 2 tane torun tombalak çömez gelsin ( :

rsb

2 gün erken gelemiyomusun  buluşma var 11 inde ...