Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
12 Mayıs'ta Galaksi Ouzoo. Çayı koy geliyorum ( : - Sayfa 17

12 Mayıs'ta Galaksi Ouzoo. Çayı koy geliyorum ( :

Başlatan Ouzoo, 10 Şubat 2011, 14:58:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Ouzoo

salihsefa

Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

ALPER.

suskun

H.G WORKS

barthez

oğuzum en son eklediğin fotolara bakıyorum gerçekten orjinal bir yerde askerlik yapıyorsun
özellikle vadi ve baykuşlu foto harika bu ara asker arkadaşlarınla doğayı tabiatı keşfetmek babında çadır kurmanız
arazi keşifleriniz bayağı makara oluyordur  :) ben senin yerinde olsam istanbulda istiklal caddesinde turlayacağıma
kaldırmam tezkereyi alırım uzman çavuşluğu ülkeye ordan hizmete devam ederim :D
(bitir askerliğide haziranda abantta buluşalım) kal sağlıcakla :)
golf 4 1,8 Highline

Ouzoo

Selaaamm..Geçen hafta Cumhurbaşkanı, Gnlkurmay bşk vs  herkes burdaydı.. Tören kıtasına seçtiler bizide baya eğlendik. Şu askerde giymediğim bi denizciyle havacı kamufulajı kaldı hrlde :) Bu arada erken terhisi kaptım şafak 73-75 civarı sanırım yıh yıh

Ouzoo

Ayrıca Abdullah abi 75 gün sonra hiçbirşey beni burda tutamaz. Kölelik hayatı resmen. Ne demiş Ooooran baba " Kula kulluk edene yazıklar olsun"   :D

Ouzoo

mikail

vayy bee tek tip kamuflaj nasılda özlemişimm allah hayırlı teskereler versin bak bu baştaki onbaşıda benim hacım :)

Ouzoo

Dakikalarca "Selam dur" da durmanın vermiş olduğu geriye yaslanma halini ben anlarım onbaşım :)

mikail

hele birde antalya sıcagında boynundan aşagı süzülerek postalların içine kadar ulaşan teri anlarmısın kardeşim.. :saskin:  allahtan makam şöförlügüne kapak attıkta yırttık  :D