Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Profesyonel fotoğraf makinesi - Sayfa 4

Profesyonel fotoğraf makinesi

Başlatan zamazingo, 29 Mart 2012, 20:30:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zamazingo

Eyvallah hocam.:) Arkadaşımın 17 jantlı bir Bora'sı var.Kısmetse memlekete gidince bir kaç poz paylaşırım sizlerle...Aracı önce güzel bir yıkamak lazım tabi. ;D :D

FelixCrail

bende şimdi derme çatma bi home studio yapmaya çalışıcam evde  ;D projeksiyon perdesi ve evdeki beyaz lambaları kullanmayı düşünüyorum  ;D

zamazingo

Hocam tepsileri güneş ışığı yansıtıcısı,beyaz saten boya ile boyanmış duvarı da arka fon yaparsın.2-3 tane de spot buldun mu FelixCrail fotoğrafçılık. :D

FelixCrail

Hanim duvara civi caktirmadigi icin dun perdeyi acamadim :) o gormeden cakicaz civiyi artik :D

Tepsi degil ama kalorifer arkasina isi icin konulan strafordan kendime reflektor yaptim. Cok randimanli olmasada is goruyor. Ama belki daha iyidir diye araba on cam gunesligini denicem :D

STAK67

Alıntı yapılan: zamazingo - 12 Mayıs 2012, 09:55:33
Hocam ne yaptın sen anladık sağlamda. :DBulaşık makinesine de koyuyormusun.:)
Bu arada 1250 shutter çok ya.:)Hızlı gidiyorsun.Ventoyu çekiyorsun değilmi Hasan üstadım.:)
Ben de çekilecek bir araba istiyorum...

stopmotion video yaptım :) ondan dolayı bu kadar shutter dövdük :) ventonun fotoğrafı taş çatlasın 20 tanedir :D
video: http://www.vwtr.net/forum/video/ynt-stak67-stop-motion-t30399.0.html;msg393651#new

zamazingo

Hocam videoyu izledim.:DGayet güzel olmuş.Kaç shutter birleştirdin orada ya?
Bu arada 3 gündür gece hava kararınca yağmur yağıyor. :D

Onamdar

Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

zamazingo

Hocam bunlar da benden.Yorumlarınızı bekliyorum.Uzun pozlamayı çok sevdiğim hep geceleri çekim yapıyorum.

KeremDogan

Uzun pozlamalar için eline sağlık. Şuan Nikonun 1000 liraya kadar en iyi makinesi p500 var. Tavsiye ederim.  :tamamdir
[Oo==ⓦ==oO]
Volkswagen GOLF MK1 GLD
Old is cool...

zamazingo

Yorumunuz için çok teşekkür ederim. ;) Canon aldım memnunum şu ana kadar bir sorun,arıza vs çıkmadı.Tek sorun benim uyuz olmam. :sevgi: Her kullanımdan sonra güzelce silip kaldırıyorum. :D