Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
12 Mayıs'ta Galaksi Ouzoo. Çayı koy geliyorum ( : - Sayfa 12

12 Mayıs'ta Galaksi Ouzoo. Çayı koy geliyorum ( :

Başlatan Ouzoo, 10 Şubat 2011, 14:58:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rsb

arkadaşlar aslında istanbul üniversitesinin bahar şenlikleri başladı ... şahsen ben eski mezunlarındanım lakin içeri giriş için kimlik lazım . ben kimlik ayarlamaya çalışcam ... beleş konserler var 7 gun boyunca ...kampus içi çok guzel ve musait araç buluşmasına ... hem eğleniriz hem vw toplantısı  olur millet agzı acık bizi seyreder bizde kendi eglencemize bakarız ...

onurc

bosuna ugrasma kımseyı toplayamazsın reha :)
ok men 8) let s go   :halazn:

rsb

onur sen dusunurmusun carsamba aksamı kesin avcılardayım ... türk müziğinin efsanesi moğollar geliyo ...

Ouzoo

Beyler ben bu akşam ve perşembe akşamı müsaitim. İstanbul içinde de görüşebiiriz
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

rsb

bu akşam bi gece buluşması yapcak olursak nerede oturuyosun sen? gungorene yaknmısın?

Ouzoo

büyükçekmecedeyim ben. ancak bütün plan program yapıldığından perşembe gecesi hariç gece gündüz doldum taştım. bi dünya ziyaret var mazur görün beni de.
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Ouzoo

nizam

Alıntı yapılan: OffLineR - 10 Şubat 2011, 15:02:46

Yakınlara düş de ziyaretine gelelim.

koray az daha temennide bulunsa yurt dısına çıkacaktı :)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Ouzoo

barthez

fotolarda gözlemlediğim çayı boğaza nazır içiyormuşsunuz izlenimi aldım :D
golf 4 1,8 Highline

OffLineR

Fotolara bak ya.
En büyük asker bizim asker :)
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Ouzoo

Arkadaşlar bugün usta birliğime teslim oluyorum. Hepiniz Allaha emanet olun, kendinize iyi bakın, sürat yapmayın. Öperim gözlerinizden :tavkiss:

nizam

Alıntı yapılan: Ouzoo - 16 Mayıs 2011, 02:10:42
Arkadaşlar bugün usta birliğime teslim oluyorum. Hepiniz Allaha emanet olun, kendinize iyi bakın, sürat yapmayın. Öperim gözlerinizden :tavkiss:

:tavkiss:
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)