Gönderen Konu: Gösterge tablosunun plastik camı  (Okunma sayısı 14975 defa)

Çevrimdışı burak.akın

• GOLF 1 GLD
    • Profili Görüntüle
Ynt: Gösterge tablosunun plastik camı
« Yanıtla #14 : 22 Haziran 2010, 20:25:43 »
4 yıl önce benim arabaya tutmuş yıkamacı benden habersiz, hız saati 30 kmye saplandı kaldı, ne aşağı ne yukarı! Benim henüz basınçlı hava tutulduğundan haberim yok, sanayide dolaşıp duruyorum, her usta farklı  birşey diyo iyice canım sıkıldı, neyse geldik yıkamacıya utana sıkıla ben senin göstergeye hava tuutum deyince anlaşıldı iş. Bu arada ben sanayide çözüm araken bir tanesi demesin mi 'bunun ustası ne Ankara'da ne İstanbul'da, Tokat Zile'de! ;D ;D Vizonteledeki deli emin gibi bir tip var, ne kadar elektronik varsa hepsinden anlıyo'  gülelim mi ağlayalım mı? ;D ;D ;D  İşte bu yaşadığıma dayanarak asla tutmayın derim..

haha süper ya :D :D :D :D :D

Çevrimdışı omertek

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 23 Haziran 2010, 00:29:13 »
Evet pasta bir çok matlaşmış plastiği parlatıp eskisine en yakın haline getirir(siyah renkli olanlara tavsiye etmem).Bununla beraber bildiğim kadarıyla içindeki partiküllerle ilgili olarak aşındırıcılıkları değişiyor bu tip bir uygulama için en az aşındırıcı özellikte olanını tercih etmek lazım.Referanslarımı sayacak olursam ..
Cep telefonu ekranı (çok çok kötü halde ise işe yarıyor ama ince cizikleri kapatması hayaline kapılmayın).Sert plastik yüzeylerin temizlenmesinde işe yarıyor.Şimdiye kadar bir çok kez üzerine benzin döküldüğü için matlaşmış jeneratör voltmetrelerini(ekranları şeffaf ve plastikdir)eski haline döndürdüm.En son olarak en çok kullandığım aslında 404'ün metal parlatmak için küçük tüplerde satılan pastası var tavsiye ederim arabın yağı misali her yere sürebilirsiniz :) :tamamdir
« Son Düzenleme: 23 Haziran 2010, 00:30:02 Gönderen: omertek »
1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 23 Haziran 2010, 10:18:06 »
Menzaman 203 S işinizi görür arkadaşlar Yurt dışından sipariş verebilirsiniz.

Çevrimdışı hakkut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 12 Temmuz 2010, 22:39:00 »
Evet hala yapamadım nasıl çözebilirsiniz?

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 12 Temmuz 2010, 23:20:28 »
 :)

Aramıza Katılın!

Reklamsız bir forum deneyimi ve daha fazlası için hemen üye olun veya giriş yapın.