Gönderen Konu: Gösterge tablosunun plastik camı  (Okunma sayısı 14973 defa)

Çevrimdışı hakkut

• Profili Görüntüle
Gösterge tablosunun plastik camı
« : 17 Haziran 2010, 18:57:20 »
Merhabalar,
Görterge tablosunun ordaki boşlukta  bir sürü toz birikmiş durumda. Önünde bulunan plastik cam nasıl sökülür.

Teşekkürler.

Çevrimdışı golge

• Profili Görüntüle
Ynt: Gösterge tablosunun plastik camı
« Yanıtla #1 : 17 Haziran 2010, 22:25:15 »
cam gösterge sökülmeden sökülmez.
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 17 Haziran 2010, 22:29:48 »
O kesme hava basıncı tutun bütün tozlar gider arkadaslar birde camınızda çizikler varsa polish uygulayabilirsiniz ben geçen gün uyguladım cam ilk günki gibi pırıl pırıl :)

Çevrimdışı hakkut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 17 Haziran 2010, 23:46:34 »
Bu polishi biraz aciklayabilir misin? Nasıl bir polish. Nereden alınır bu?

Çevrimdışı golge

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 18 Haziran 2010, 02:13:12 »
pasta uygulamak çözüm oluyor.
../__________ ___\..
       my golf is my passion

Çevrimdışı hakkut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 18 Haziran 2010, 21:57:30 »
Hava tabancası ile hava sıktım. Tozlar gitmedi. oradaki saat ayarı düğmesi ve km ayar düğmesi çıkıyor mu? Çıkarsa ancak hava tabancası etkili olabilir.

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 18 Haziran 2010, 23:18:24 »
Farketmez bir pasta alıp fazla bastırmadan iyice yedir çizikler azalır aşındırıcı derecesine baglı kimi tamamen yok eder kimi azaltır :)

Çevrimdışı golge

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 19 Haziran 2010, 13:32:22 »
Hava tabancası ile hava sıktım. Tozlar gitmedi. oradaki saat ayarı düğmesi ve km ayar düğmesi çıkıyor mu? Çıkarsa ancak hava tabancası etkili olabilir.

arkadaşım çıkmaz onlar çıkmaz. ne cam çıkar ne de o düğmeler. göstergeyi sökmen lazım. göstergeyi sökmek için direksiyon körüğünün kadranın altına girdiği yeri tırnaklarından kurtararak çıkaracaksın. o bölgede 2 tane T vida var onları düşürmeden sök. direksiyonu en aşağıya indir ve kendine doğru çek göstergeyi yavaşça çıkar gösterge gelir. daha sonra göstergenin arkasından camı tutan vidalar olması lazım onlarla çıkar yanlış hatırlamıyorsam.
../__________ ___\..
       my golf is my passion

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 19 Haziran 2010, 19:36:16 »
Gösterge t10 ya da t20 tornavida ile sökülür, ön camla beraber gelir, çıkarınca camı sökmeden arka tarftan silebilrsin. Sökmeden basınçlı  hava tutma sakın, kadranları bozarsın :t

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 19 Haziran 2010, 21:30:36 »
Gösterge t10 ya da t20 tornavida ile sökülür, ön camla beraber gelir, çıkarınca camı sökmeden arka tarftan silebilrsin. Sökmeden basınçlı  hava tutma sakın, kadranları bozarsın :t

Ben tutuyorum hiç birşey olmuyor :) Senelerden beri tutan tanıdıklarımda var bir sıkıntı yok :)

Çevrimdışı hakkut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 21 Haziran 2010, 21:40:57 »
Bugün oto boyacısı olan enişteme gidip biraz bana pasta verirmisin camlar için ve gösterge camı için kullanacağımı söyledim. Bir ton laf yedim. Pastanın camı daha cok çizeceğini bozacağını söyledi. Ama arkadaşlar yapıyormuş diyince bana işimimi öğreteceksin dedi. Sizin yaptığınız işlem nedir  biraz detay verirmisiniz diye soruyorum siz bana pasta diyorsunuz. Ne pastası kullanıyorsunuz. Yaş pastası mı ??
Bunun bir ismi yok mu?  markası var mıdır? Derecesi ayarı varmıdır?
« Son Düzenleme: 21 Haziran 2010, 21:41:20 Gönderen: hakkut »

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 22 Haziran 2010, 17:13:08 »
O bir ton laf söyleyecek yer arıyormuş :) Eniştene gösterebilirim cama uygulanan polisajlara farlara kadar uygulanır.  ;)

Msn adresimi ekle oradan sana daha detaylı anlatırım müsait bir zamanda

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 22 Haziran 2010, 17:34:57 »
Ben tutuyorum hiç birşey olmuyor :) Senelerden beri tutan tanıdıklarımda var bir sıkıntı yok :)
4 yıl önce benim arabaya tutmuş yıkamacı benden habersiz, hız saati 30 kmye saplandı kaldı, ne aşağı ne yukarı! Benim henüz basınçlı hava tutulduğundan haberim yok, sanayide dolaşıp duruyorum, her usta farklı  birşey diyo iyice canım sıkıldı, neyse geldik yıkamacıya utana sıkıla ben senin göstergeye hava tuutum deyince anlaşıldı iş. Bu arada ben sanayide çözüm araken bir tanesi demesin mi 'bunun ustası ne Ankara'da ne İstanbul'da, Tokat Zile'de! ;D ;D Vizonteledeki deli emin gibi bir tip var, ne kadar elektronik varsa hepsinden anlıyo'  gülelim mi ağlayalım mı? ;D ;D ;D  İşte bu yaşadığıma dayanarak asla tutmayın derim..

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 22 Haziran 2010, 20:08:35 »
Allah bilir nasıl tuttu ne kadar mesafeden tuttu ezbere laf söylenmez

Aramıza Katılın!

Reklamsız bir forum deneyimi ve daha fazlası için hemen üye olun veya giriş yapın.