İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - berkmert737

Sayfa: [1]
1
Bora / Ynt: VW Bora Donanımları
« : 28 Haziran 2011, 13:47:37 »
EPS (elektronik servo direksiyon) yok??
yada hangi donanımda ben HIGHLINE da diye biliyorum

2
Bora / Ynt: bir bora daha...
« : 28 Haziran 2011, 13:36:38 »
kaç yakıyor 12 kuruş mu .. imkansız bende polo vardı o şehirlerarası 15 kuruş yakıyordu

3
Dünden beri benim sorunum da stop etme...çalıştırır çalıştırmaz rolanti  hemen düşüyor ve stop ediyor.viteste iken sıkıntı yok.Boşa alır almaz gaz ibresi hızlı bir şekilde düşüyor. Ancak uzun süre kullanıp da hararet tam yerine gelince bu durum olmuyor. Boğaz kelebeği temizliği sorunu çözer mi acaba.
kardeş bendede aynı problem var ama ısındıktan sonrada aynı problem devam ediyor.. araç duruyorken direksiyonu çevirdiğimde,farları açtığımda klimayı açtığımda devir göstergesi düşüyor... Geçen gün boğaz kelebeğini temizlettim hata yı beyinden sildi adaptasyonda...ama sonra 1 gün kullandıktan sonra aracı tekrar yapmaya başladı...
benim ilk başta sabahları ilk çalıştığında gaza basmazsam stop ediyordu,ama gaz kelebeğini temizlettikten sonra bu problem gitti ama yine ısınıncada devir düşmesi devam ediyor.

bu arada KIRIKKALE densiz galiba bende kırıkkalede oturuyorum...

4
Polo ve Lupo / Ynt: Soru-Cevap (POLO)
« : 29 Nisan 2010, 10:31:25 »
Buraya kimse yazmıyor mu acaba???
kardeş boğaz kelebeğine baktır...muhtemelen farlarındada gidip gelme oluyordur...
boğaz kelebeğini temizletirsen olacaktır..

5
yanlış yazışım "yeni sistemde gaz olarak gelecek sanırım"

6
VW POLO 2000 model Sportline 1.4 16V ATIKER kullanıyorum yaklaşık 5 aydır...şeytan kulağına kurşun maşaaallah hiçbir problem yok..
çok memnununm POLO su olan arkadaşlara tavsiye edebilirim.. :tamamdir

7
LPg nin buharlaşma sıcaklığı 35-40 C derece ve sıvı halde nasıl püskürtecekler merak ediyorum...düşük hacimden yüksek hacme püskürtüldüğünde basınç düşecektir..ve ön ısıtma işini böyle mi çözecekler acaba.. sizde biliyorsunuz ki tanktan likit olarak gelen LPG,bir eşanjörde ön ısıtma yapılıp buharlaşma sıcaklığına getirildikten sonra enjektörlere gönderilmekte yani eski sistemde enjektörlere gaz olarak gelen LPG yeni sistemde gaz olarak gelecek sanırım..FSI da (Fuel Straight Injection)

8
Polo 6N2 / Ynt: kapılar açılmıyor
« : 28 Mart 2010, 17:28:49 »
arkadaşlar bendede bu problem vardı benim sürücü kapısı açılmıyordu,sonradan içeridende dışarıdanda açılmz oldu,şimdi ise 2 gündü maşaaallah açılıyor anlamadım kendiliğinden düzeldi.

9
Polo 6N2 / Ynt: kapılar açılmıyor
« : 28 Mart 2010, 17:26:59 »
Arkadaşlar bu kapılardan bıktım usandım. Kontağı kapatıyorum arabadan çıkıyım diyorum kapılar açılmıyo içerde kalıyorum. Ancak dışarıdan kapılar açılabiliyor ama ön sağ kapı bazen dışardan da açılmıyor. Bi ara onur arkadaşın sitede dediklerini uyguladım spreyle temizledim yağladım biraz düzelir gibi oldu sonra yine tekrarladı. Arabada çocuk kilidi var acaba bundan mı kaynaklanıyor yoksa kilit mekanizması mı sorunlu anlamadım. Birde bu çocuk kilidini nasıl iptal edebiliriz acaba şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar benim arbadada bu problem oldu.. benimde sadece sürücü tarafı açılmıyordu,,ancak son 2 gündür açılıyor.. tuhaftı içeriden açılmıyor dışarıdan açılıyordu sonradan dışarıdanda açılmadı...şimdi iyi maşaallah...

Sayfa: [1]