İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - msunlu

Sayfa: [1] 2
1
Polo 6N / Ynt: Polom Toros Gibi Çalışmaya Başladı
« : 27 Haziran 2010, 00:37:45 »
katkı falan kullansanız? bazı parçalara yağ gitmemiş ve sürtünme artmış olabilir.

2
Polo 9N / Ynt: ARACIN SÜRAT ve DEVRİ
« : 27 Haziran 2010, 00:33:50 »
2000 model 6N2 otomatik vites polom 3000 devirde 108-110 km hız yapıyor, manueller de tahminim 115 civarı yapar. aracım LPG li. dolayısıyla 3000 devirde 90-100 az gibi.

3
Polo 6N2 / Ynt: 6n2 DİREKSİYON Kaplama
« : 11 Mayıs 2010, 00:26:54 »
linklerde sorun mu var, göremiyorum ama, yenilemeniz mümkün mü acaba

Slm arkadaşlar pololarda bilindiği gibi direksiyonlar diğer standart direksiyonlara göre daha ufak ben bi türlü kılıf bulamamıştım bende kendim örme direksiyon kılıfı geliştirdim :) Umarım faydalı olur

ResimKoy.Net - Resim Upload Resim Yükle Sitene Resim Koy][/URL]

ResimKoy.Net - Resim Upload Resim Yükle Sitene Resim Koy][/URL]

ResimKoy.Net - Resim Upload Resim Yükle Sitene Resim Koy][/URL]

ResimKoy.Net - Resim Upload Resim Yükle Sitene Resim Koy][/URL]

ResimKoy.Net - Resim Upload Resim Yükle Sitene Resim Koy][/URL]

4
arkadaşlar benim araca lpg taktırdım. bugün sızdırmazlığı alıp, şöförler odasına gittim ve o işleri hallettim. az önce de internetten tüv için sıra aldım yarına ama 2 tane sorum var.
      1-önce muayne yaptırıp, sonra ruhsata lpg yi işletiyoruz değil mi?
      2-benin daha muayne ve egzoza 1 sene vardı. şimdi benim egzoza da gitmem gerekiyor mu?

şoförler odasında hallettim dediğin EK-1 formu dur umarım. değilse o form ile gitmen gerekir (sarımtırak renkli 2 sayfa)
dediğin gibi önce muayneyi yaptırıyorsun, onlar EK-1 formuna işliyor sende trafiğe veriyosun ruhsata geçiyorlar.
egsoza gitmen gerekmiyor olması lazım. ben gitmemiştim daha süresi olduğu için (2009 aralıkta)

5
Polo 9N / Ynt: sorunvar yardım beklıyorum
« : 25 Şubat 2010, 16:09:22 »
resim nasıl ekleniyor bulamadım iç denetimle ilgili ekleyeceğim birde eğer çitanının resimlerini ancak yarın çekerim ama resim nasıl ekleniyor bilmiyorum anlatırmısınız.

Dosya indirme-Resim yükleme

6
Sohbet / Ynt: Nerede askerlik yaptınız?
« : 25 Şubat 2010, 16:05:19 »
325. K.D.
Hakkari Otluca Dağ ve Komando Tugayı...


kısa dönemden ne kadar komando olursa artık.. asfalt komandosu.

7
gaza kaç km sonra geçiyor? bikersinde gece çıktım, termometre "-13" dereceyi gösteriyordu, 9-10 km de geçti gaza. bi ara dedim heralde yine su eksiltti, durdum bakacaktım, köpekler geldi yanıma inemedim arabadan, sonra alt geçide girdim çıktığımda gaza geçti de yırttık :)


8
ben aralık ayı başında BRC MI-07 (sanırım böyle yazılıyor) taktırdım 1400 TL ye Ankarada. şu ana kadar 3000 km yaptım ve herhangi bir sorun yaşamadım. taktırdığım usta prins bayisi idi prinse de 2500 TL civarı fiyat verdi. taktırdıktan sonra bir kere gittim sadece o da LPG ye geçis ısısını düşürmek içindi. 39 derecede geçiyordu ve bazan 6-7 km benzinde gittiğim oluyordu, 30 dereceye düşürttüm ve hiç bir sıkıntı yaşamadım, en soğuk havada en fazla 3-4 km de geçti gaza.

atiker konusunda da atikerin geçen yıl kullandığı enjektörler hatalı üretim olduğu için bu sene tamamını garanti kapsamında ücretsiz değiştirdiler. bu enjektörlerin sorunlu olmadığını duydum. bir de duyduğum atiker de siyah ve kırmızı enjektör var. hangisi emin değlim ama birisi sorunlu ve turbo arabalara takılıyor, ustaya söyleyip o renk ekjektör taktırırsanız daha az başınız ağrır diye düşünüyorum.


Not: LPG ye geçtikten sonra araba su eksiltmeye başladı, 3-4 farklı yere göstermem sonucunda kaçağı devirdaim veya termostat contasında bulabildik. LPG den sonra genelde yaptığını söylüyorlar, eğer taktırrısan aracı çalıştırmadan önce su seviyesini kontrol et zaman zaman


9
hortlatmışız konuyu, ellerine sağlık ;)

10
Polo 6N / Ynt: Antifiriz sızdırma sorunu
« : 07 Şubat 2010, 08:32:16 »
ne kadara mal oldu sakıncası yoksa yazarmısın.

11
Polo 6N / Ynt: Antifiriz sızdırma sorunu
« : 31 Ocak 2010, 11:39:19 »
benim de araç soğuyunca kaçırıyordu. 1 ayımı aldı tespit etmek. ustaya götürüyorum kaçırmıyor, eve geliorum asfalt antifiriz olmuş. geçen gün kar yağdığında benimarabayı park ettiğim yerlerde kar tutmamıştı antifiriz artıklarından. o gün aracım ustadaydı. kalsın sende dedim, kaldır lifte sabah görürsün akıntıyı dedim. sabah şanzımanın üstünden damladığını görmüş. tam hatırlayamıyorum ama ya termostat dedi ya da devirdaim dedi, contası eskimiş ve oradan kaçırıyormuş, conta yenilnemiş ve çevresine silicon çekilmiş, 4-5 gün oldu, her gün kontrol ediyorum damla kaçırmıyor. haftada 1 litreye yakın su+antifiriz ekliyordum...

geçmiş olsun.

12
Polo 6K (Classic) / Ynt: foternuri
« : 31 Ocak 2010, 11:34:05 »
bi de şu konu başlıklarını düzeltse eyüp usta güzel olacak :)

13
bu servislere gidenler sonucu yazacağını söylüyorlar ama işleri bitince bu sayfayı unutuyorlar...
ön camım çatlaktı ve Aydınlar VW'e gittim. orjinal Security marka VW amblemli cam taktılar kaskodan..
akşam üstü uğramıştım ve çok sıcak davrandılar, sabah da aracı getirdim. çay ikram ettiler ve simitlerini paylaştılar. sıcak davrandılar.. aracın kontrollerini yaptılar, bilgisayara bagladılar, filtreleri söküp temizlediler. bir kuruş da para vermedim. gittiğim ilk servisti. bundan sonra oraya gidermiyim bilmiyorum, henüz bi araştırma yapmadım, sanayide dostlarım da çoktur belki onlar aracılığı ile biyerlere gidebilirim..
gönül rahatlığı ile Aydınları tavsiye edebilirim...

14
bugün başıma gelene ben kendim inanamadım. birisi de anlatsa inanmam. hep kapı donması konusundaki yazıları okuyordum, garibime gidiyordu.
bu sabah kapıyı kumanda ile açtım, gayet normal, kapıyı kapatmadan aracı çalıştırdım ve camları temizlemek için indim araçtan, kapıyı da bırakıverdim tam kapanmasın diye, bir kademe kapandı ama. neyse camları sildim araca binicem, kapı yarım açık açılmıyor.. allah allah... çekiyorum gelmez, yüklendim tam kapattım, cık.... yolcu kapısından girdim mecbur... ;)
açık kapı dondu ya daha bişey demiyorum

Sayfa: [1] 2