İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - zodiac_08

Sayfa: [1]
1
ya arkadaşlar onu açıp baktılar. kabloyla felan alakalı değilmiş elektroniksel bir arızaymış. tamir edilebilirmiş. saolun

2
Polo 6N2 / Ynt: Direksiyon Yenileme
« : 01 Kasım 2008, 22:31:37 »
arkadaşım ben siyah kaplama yaptırdım. zaten bu poloların genel bir sorunumudur bilmiyorum ama?  direksiyon, km saati ve devir saati ve ön konsoldaki plastik  çatlaması. bende 97 model polo var. ve buradaki polocu arkadaşlardada aynı sorun var.hiç eksiksiz diyporum aynı sorun.

3
Hoşbulduk arkadaşlar.

4
evet bu forumu bayağı inceledikten sonra üye oıldum ve ilk sonumuda forumda yazdım. bakalım sonucu ne olacak hayırlısı inşallah.

5
hoşbulduk saaolun.

6
Arkadaşlar herkese selam. Benim bir sorunum var aracımla ilgili aracımın devişr saati ve km sati bazen çalışmıyor bazen çalışıyor. ve bu sonu araştırdığımda bu model arçlarda genel bir sorunmuş ben artvinde yaşıyorum. burdaki bazı polosu olan arkadaşlardada bu sorun olduğunu öğrendim. bu kanuda bana hatta bize yardımcı olursanız sevinirim. fiyatları nekadar ve tamiri mümkünmü?

7
selam arkadaşlar bende forum yeni katıldım umarım burdaki bilgilerden bizde faydalınırız. benimde 97 MODEL POLO CALSSİC VAR. 

Sayfa: [1]