İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - artenyus

Sayfa: [1]
1
Polo 6N2 / Ynt: Bilgisi Olanlar Lütfen Acill Yardım.
« : 15 Ağustos 2011, 02:26:55 »
Arkadaşım fren hidroliğini değiştirdim, ayrıca tüm balataları en iyisi kale diye balata varmış kaç yere sorduysam bunu önerdiler ve bende taktırdım ayrıca disklerimide değiştirdim frenlerim aslında bu sertleşme sorunu olmadığında mükemmel ayrıca westinghouse bakımıda yapıldı hiç sorunun olmadığını söylediler ama işte bu setleşme sorunu ve yukarıda bahsettiğim 2. durumu çözersem aracım dan çok menmunum ama olmayacak olursa artık tek çarem satmak uğraşamayacağım.

2
Polo 6N2 / Bilgisi Olanlar Lütfen Acill Yardım.
« : 14 Ağustos 2011, 03:02:05 »
Aracım polo 6n2 2000 model 1.4 otomatik vites 16 valf 100 bg lpg li.(Dürbün Göğüslü)

1.Durum;
1- Arkadaşlar aracımı ilk çalıştırdığımda harekete geçtiğimde frene bastığım zaman sonuç muamma fren sert ve çok zor tutuyor araç akıp gidiyor, araç 2-3 sokak hareket ettikten sonra ısınmasının ardından pammuk gibi çok güzel oluyor.
2- Aracımda klimamı kullandığımda bu setleşme olayı ısınmış olmasına rağmen sıklaştı frene basınca sert ve çok zor tutuyor kaza yapacağım diye korkar oldu.
3- Aracımda klima açıkken frende ayağım basılı duruyor ve klimayı kapatıyorum bu durumda fren pedalı 1 cm daha iniyor ve yumuşacık oluyor.

yukarıda belirttiğim sorun hakkında yapılanlar:

Aracın tüm bakımları yapıldı, 4 teker disk ve balatalar değiştirildi teker bakımları yapıldı, sonuç düzelmedi.
Aracın westinghouse bakımı yapıldı ve hiç bir sorun olmadığı söylendi, en son yetkili servise gidildi orada deneme yapıldı ilk etapta normal olduğu söylendi daha sonra kullandıkça farkına vardı ve klima ile hiç bir alakası yok ama evet sertleşiyor denildi. sonuç bir teşhis konulamadı.

2.Durum;

Aracımı ilk çalıştırdığımda soğukken vitesi D ye alınca araca bir yük biniyor ve ben bu esnada dreksiyonu çevirirken bir rahatsız edici uğultu geliyor, N de ise boştayken yapmıyor diyecek kadar az oluyor. Araç ısındıktan sonra bu uğultu gidiyor.

Arkadaşlar lütfen böyle bir sorunla karşılanlar veya bu konu hakkında bilgisi olanlar sorunumu aydınlatırlarsa sevinirim  artık aracımı oynatmak istemiyorum. saygılarımla.

3
Polo 6N2 / Ynt: ABS İkaz Lambası ve Birkaç Soru...
« : 03 Haziran 2011, 18:29:59 »
aynı sorun bende de vardı kaç kişiye gittiysem akü beyni abs pompası inecek felan felan bir sürü masraf istediler, iyice araştırdım akünün üzerinde bulunan sigorta kutusundaki sigortalar zamanla çürüyormuş değiştirdim sigortaları şeytan kulağına kurşun bir daha yapmadı.

Sayfa: [1]