İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - gülhilal

Sayfa: [1]
1
Polo 6N / ÖN KONSOL VEYA TEYP ÇERÇEVESİ
« : 24 Haziran 2010, 22:14:24 »
Arkadaşlar teyp çerçevesi veya ön konsol diye geçen bölümde (resimde görülen) birçok Polo 6N lerde kırık olduğunu ve herkesin yan sanayii 112 TL,Orjinal 160 TL'ye aldığını görüyorum ama size önerim var.Ben kırılan plastik yeri kendim yaptım.Birsürü deneme ve 5 günün sonunda başardım.Size de yardımcı olmak isterim.Ufak bir plastik parçasına 160+20(İşçilik) en az 180 TL vermeyin derim.Size sırayla anlatayım ne demek istediğimi.Aracımda resimde görülen yerdeki malum illet plastik kırıktı.

2
Arkadaşlar herkese merhaba.Ben aranıza yeni katıldım. 99 1.6 hb aldım.Arabamın yürürü çok iyi bence ve motoru da iyi demiş bakan usta(Ben bir yakınıma vekaletle aldırdım)Bundan sonra bu sayfada çok gezeceğim anlaşılan ama size birkaç sorum olacak.Kayınpeder yaklaşık 630 km yol geldi 200 tl'lik benzinle.Bu da yaklaşık 0.30 TL yapar ve bence çok fazla(Öğretmenim)Babam 68 Aksaray'da tanıdık lpg ustasına götürdü tomosetto takıyor usta galiba hatıra 950 TL, 10 taksit.Uzatmadan sorularıma geçeyim.

1-İlerde lpg de bu markada problem çıkarmı?(Usta güvenilir)
2-Arabamı klimasız,tek airb.ama kazasız vuruksuz motor yürür çok  iyi 9750 ye aldım fiyatı nasıl?
3-Silecek pabuçları,yan ayna camları,vites kolunun körüğü(Kolun hemen altındaki kumaş)değişecek.Ayrıca dörtlü ve arkacam ısıtma düğmelerinin olduğu yerin plastik çerçevesi kırılmış ve üstünde bir boşluk var.Ya düğmeler vardı artık yok ya da düğme yerine plastik vardı kırılmış.Oradaki panel doğal olarak komple değişecek.En son da teybin düğmelerinin bazıları yok, çirkin görünüyor.Galiba teyp orjinal blaupunkt.Bunları fason vb. ucuza bulabilir miyim?Ne tutar?
4-Döşemesini komple yapay deri veya kumaş kaça değiştirtirim?(Sadece meraktan)
5-Arabamı satarken kaça satabilirim sizce seneye falan?

Beni aracımla ilgili her konuda bilgilendirirseniz sevinirim.Ha bu arada ehliyetimi de iki ay sonra alacam ve ilk göz ağrım bu araba.(trafikçi varsa aranızda duymamış olsun:) )

Sayfa: [1]