İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - simyaci1

Sayfa: [1]
1
Allah aşkına bir yardım.

Bu akşam mesai bitiminde arabamdaki tekleme sorunu nedeniyle boğaz temizliğini deneyeyim dedim. hava filtresinin olduğu ana gövdeyi bile çıkarmadan yalnızca sadece filtrenin kapağını açarak parça temizleme spreyini boğaza sıktım, kağıt havlu ile de sildim. Elimle boğazdaki açılan parçayı biraz iterek kenarlarını da temizledim. Sonra gaz telini çekerek aynı temizlği tekrar yaptım ama yapmaz olaydım. Marşa bastığımda marşı alıyor ama ateşlemeyi hiç bir şekilde yapmıyor.

Sonradan farkettim ki kontağı açınca boğazın kendisini ayarlarken çıkardığı ses hiç kesilmiyor ve boğaz çok hafif bir pozisyonda takılı kalıyor. Kontağı kapatınca boğaz normal kapanıyor. Ayrıca marşa basınca acaip çok çiğ benzin kokusu geliyor. Galiba boğazın hafif açık kalmasından. Bir kere vurdurmayı denedik, zar zor çalıştı ama devir 3500 den aşağı düşmedi, vitese takınca da stop etme noktasına geldi.
Ne oldu bu boğaza anlayamadım, üstelik iki ay önce 420 TL verip orjinalini almıştım. Bir şey olmuşmudur?

Tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum.
Araba işyerinin önünde yatıyor...
Yarın eşimle işe nasıl gideceğiz çocuğu bakıcıya nasıl bırakacağız onun kavgasını yapıyoruz.
Bu arada araba 2001 Polo Classic ALM motor.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Sayfa: [1]