İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - mertyigit64

Sayfa: [1]
1
Polo 6N2 / fren pedalı ses ve titremesi
« : 24 Kasım 2010, 13:00:32 »
arabam otomatik vites 2000 polo comfortline. yaklaşık altı aydır frenden ses geliyor ve hala çözemedim. Yalnız ses her frene bastığımda değilde durmaya yakın zamanda yapıyo. Tır tır diye resmen gürültü geliyo ve pedal ayağımın altında oynuyor.Özellikle yokus aşağı inerken daha çok yapıyo.Tamirciler çözemedi abs den yapabilir servise götür dediler ama servislere güvenmediğimden şimdiye kadar götürmedim. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Teşekkürler.

2
Polo 6N2 / frenden gelen ses
« : 14 Haziran 2010, 18:21:24 »
arkadaşlar geçen hafta sonu arabanın ön ve arka disklerini balataları yeniledim. bütün filtreleri  de değiştirttim. ancak bir türlü şu fren pedalından gelen ses gitmiyor deli olacam. tam durmaya yakın pedal ayağımın altında pır pır ediyor ve ses yapıyor. sert frenlerde felan ses yok sadece durmaya yakın durma esnasında yapıyor. arabanın abs side devreye giriyor. bikaç ustaya sordum abs den kaynaklanıyor olabilir diyorlar ama onun değişmesi falan da bayağı tuzlu olur deniyo. bi akıl verirseniz sevinirim. daha önce böyle bi sorun yaşayan bi arkadaş var mı acaba. arabam 2000 polo otomatik.

3
Polo 6N2 / kapılar açılmıyor
« : 24 Mart 2010, 11:43:08 »
Arkadaşlar bu kapılardan bıktım usandım. Kontağı kapatıyorum arabadan çıkıyım diyorum kapılar açılmıyo içerde kalıyorum. Ancak dışarıdan kapılar açılabiliyor ama ön sağ kapı bazen dışardan da açılmıyor. Bi ara onur arkadaşın sitede dediklerini uyguladım spreyle temizledim yağladım biraz düzelir gibi oldu sonra yine tekrarladı. Arabada çocuk kilidi var acaba bundan mı kaynaklanıyor yoksa kilit mekanizması mı sorunlu anlamadım. Birde bu çocuk kilidini nasıl iptal edebiliriz acaba şimdiden teşekkürler.

4
arkadaşlar lpg nin bittiğine dair ikaz sesi başladı bir dakika kadar bekledim ama ses kesilip benzine geçmedi.Acaba otomatik geçmiyoda biz kendimiz mi geçirmemiz gerekiyor yoksa bi arıza mı var acaba. lpg kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

5
Polo 6N2 / triger kayışı
« : 31 Aralık 2009, 15:33:42 »
arkadaşlar benim ön taraftan ses geliyodu baktık ki triger kayışı ölmüş biraz daha farketmesek kopacakmış. Benim anlamadığım ben arabayı alalı üç ay oldu adam triger kayışını yeni değiştirdim demişti bu triger kayışının ömrü ne kadar acaba dostlar. Birde işçilik dahil kaça değiştirirler acaba bilgilendirebilirseniz sevinirim. Bu arada arabam 73000 de. Ayırıca triger değiştikten sonra herhangi bi lpg ayarı yaptırmamıza gerek var mı acaba.

6
Polo 6N2 / frenden ses geliyor
« : 21 Aralık 2009, 10:04:10 »
Arkadaşlar öncelikler herkese günaydın. Benim problemim frenden ses gelmesi. Bu ses sadece tam durmak üzereyken geliyor. Ayrıca sanki pedal ayağımın altında pır pır ediyor. Tamircinin birine sormuştum pislik gitmiştir zamanla geçer demişti ama üstünden iki aya yakın zaman geçti hala geçmedi. Neyden kaynaklandığı hakkında bilgisi olan varsa sevinirim .Şimdiden teşekkürler.

7
Polo 6N2 / yokuşta araba gitmiyor
« : 09 Kasım 2009, 11:49:26 »
arkadaşlar arabamı alalı yaklaşık iki ay oldu düzelir diyordum belki daha önce kullanan arkadaşın kullanımındandır diyordum ama bi gelişme olmadı. Arabam polo 2000 1.4 (75) otomatik vites. Uzun mesafeli yokuşlarda arabamın bayağı bi hız kaybettiğini gördüm. Hızlanmaya çalışıyorum ama araba resmen gitmiyor.Acaba aracı ben mi yanlış kullanıyorum.Yoksa otomatik olmasından mı kaynaklanıyor anlıyamadım. Arabayı genelde D ile kullanıyorul 1-2-3 vitesleri pek kullanmıyorum acaba yokuşlarda kullanmalımıyım. Yarın arabayı şu neyi var neyi yok gösteren alet varmış ona sokmayı düşünüyorum.Fikri olan arkadaşlar varsa paylaşırlarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.Ha birde arkadaşlar benim araba su eksiltiyodu 15 günde bi koyuyordum. Sonra antifiriz koymadan önce küçük delikleri kapatan bi ilaç koydular üstüne antifiriz koydular şimdi eksiltme durdu. Acaba bundan da olabilirmi .

8
Genel / hangi tür lastik almalıyım
« : 04 Kasım 2009, 16:17:02 »
arkadaşlar arabanın lastiklerini değiştirmeyi düşünüyorum ama kafama şu takildı kışlık lastik almaya gerek var mı sizce dört mevsim alsak daha iyi olmaz mı. Bazıları kış lastikleri gereksiz ve aracın çok yakmasına neden olduğunu  söylüyor. Ayrıca michelin lastik almayı düşünüyorum ama biraz tuzlu geldi. Sizin önereceğiniz kalitesi işimi görecek daha uygun bi marka var mı acaba şimdiden teşekkürler.

Sayfa: [1]