İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - ForzAras

Sayfa: [1]
1
Merhaba arkadaşlar,
Su flanşörü değişti,kırmızı antifiriz katıldı içine sonra Atiker sıralı sistem LPG'li aracımın önceden rölantide dalgalanma problemi ve birden gaz bitme problemi oldu enjektörler değişti; ancak dalgalanma hala düzelmemişti.Sabahları benzinden LPG'ye geçerken hareket halindeyken birden stop ediyor sonra çalıştırıp gidince düzeliyor, bazen 2-3 kere oluyordu bu olay. 
Lodosta kaputa çatıdan büyük tahta demir kapak düştü, kaput yamuldu;motor kapağı çatladı, yağ ve yap filtresi yeni değişti (10w40)
Dün dağa çıktım indim,sonra birden hareket halindeyken motordan aşırı uğultu gelmeye başladı ve stop etti,kontağa bir iki kere bastım uzun uzun ve çalıştı, yalnız bu seferde misal 1. viteste 2000 devire gelince gaza basınca uğultu şeklinde bağırıyor motor ve gitmemekle beraber sanki arkadan fren paraşütü açmış gibi birşey tutuyor arabayı, ve aşırı tekliyor; resmen tak tak tak ediyor.
Araştırma yaptım, baskı balata testi yaptım; el frenini çektim 1. vitese attım sonra kalkmaya çalıştım araba stop etti; aracı 3 ve 4. viteste kaldırmaya çalıştım ondada tekler gibi yaptı ve stop etti.Aracı tek marşta çalıştırabiliyorum, sonra ilerliyorum 1. vites 2000 devir basıyorum boğuluyor tekliyor, 2. vitese atıyorum rahatlıyor devir 2000 e geliyor sonra devirde ilerlemiyor hız da artmıyor.
Antalya Kumluca'dayım ve hiç tanıdık bir usta yok, ama arabam artık gerçekten canımı sıkmaya başladı.Yardımcı olursanız sevinirim.

Sayfa: [1]