İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - felixmurd3r

Sayfa: [1]
1
Polo 6N2 / Kendiliğinden Çalışan Silecekler
« : 11 Ocak 2009, 18:36:33 »
merhabalar sevgili vw severler;

sizlerin aracı görmeden yaptığınız öngörülerin birçoğu kendi adıma bu zamana kadar doğru çıktı. şahsım adına yardımlarınız için teşekkür ederim.

Kış şartlarından mıdır bilinmez ön ve arka sileceklerimde problem yaşamaya başladım.Problem tam olarak şu:

Araç çalışır çalışmaz ön ve arka silecekler kendi kendine çalışmaya başlıyor bir süre sonra duruyor ve bir süre sonra tekrar çalışıyor. silecekler durduğunda silecek koluna ufacık dokundum yine çalışmaya başladı. sanki kol içerisinde tüm teknik donanım birleşmiş elektriği görür görmez çalışmaya başlıyor yani kolla yönetilen sistem artık kafasına göre çalışıyor. Ne yapmam lazım? ya da neden olmuş olabilir?

yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. bu arada aracım 2000 model polo comfortline ara kasa... problemi anlayacağınız dilden yazamadıysam kusuruma bakmayın zira teknik bilgim çok güçlü değil, problemide forumda arattım bulamadım onu da araya sıkıştırayım :)

2
Polo 6N2 / Elektronik Aksam (Zannımca)
« : 09 Mart 2008, 14:04:03 »
iyi günler dilerim;

Bir 2000 model vw polo sahibiyim. Dün arabayı yıkatırken panelden içeri çamur girdiğini farkedip kaputun içindeki hemen önde olan pervaneyi temizlemesini söyledim yıkamacıya.aynı zamanda da beyne ve elektronik aksama su kaçmaması için özellikle söylemiştim. yıkamadan sonra arabanın devirden düştüğünü gaz yemediğini farkettim.bir süre bekleyip kendine gelmesini bekledim ancak halen aynı durumda. 1 saat aralarla motoru çalıştırıyorum ilk 5 dk rolantide düzenli çalışıyor sonra araba titremeye başlıyor. şunuda belirtmeliyım ki göstergelerde motorla alakalı herhangi bir uyarı ışığı yanmadı. ben bujilere su kaçtığını düşünüyorum. kaputu açıp 1-2 saat güneşte bekletmeme rağmen sorunum halen devam etmekte . aracımı hareket ettiremiyorum dolayısıyla. Problemin ne olduğu hakkında gerçekten fikrinize ihtiyacım var. elimden geldiğince açık anlattım. arabanın sizler için ne demek olduğunu bildiğim için içine duygularımı katarak söylüyorum. resmen içim yanıyor şu an :( beni biraz rahatlatacak fikirler bekliyorum. saygılar.

3
Polo 6N2 / Polomdan Çıkan Ses ve Koltuk Ayar Mek.
« : 16 Eylül 2007, 01:33:42 »
selamlar sevgiler;

aranıza yenı katıldım ve bılgılerınızden zıyadesıyle faydalanacağımdan emınım. 2000 model polo comfortlıne makyajlı kasa bır aracım var. Araçla seyır halındeyken ıçerden ses geldığını farkettım garıp bır gıcırtı ancak bunun nerden geldıını çözemedım. kapı lastıklerıne sılıkon sıkmama rağmen kesılmedı. ses şöför koltuğundayken sol arkadan gelıyor. sızce bu sese neden olan şey ne?

bunun yanında boğaz kelebeğının ne olduğunu tam bılmıyorum ama bazen bende kalkarken arabayı tıtretıyorum ya da 1-2 kez stop ettırdım böyle bır durumda aracımın boğaz kelebeğınde sorun var mıdır? ve boğaz kelebeğı kötü benzınden başka ne sebeple bozulur ya da kırlenır?

ayrıca arabama kolçak alacaktım ama koltuk ayar aparatını sağa takmışlar bu nedenle bu aparatı devreden çıkarmayacak şekılde takılan kolçaklar var mı?

saygı sevgı ve muhabbetle....

Sayfa: [1]