İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - BozoK

Sayfa: [1]
1
6n2 'lerin ortada bulunan havalandırma ızgaraları nasıl sökülüyor acaba? içindeki ayar veren parcalar içinde dağılmış vaziyette duruyor.. Sağ taraftakini söktüm biraz önce onu tamir ettim taktım sol taraftakine( far açma kapama ile olan ) ona göre tornavidam olmadığı için onuda sökemedim hoş altında vida gördüm bir iki çeşit tornavida ile denedim bıraktım, vida da onu mu tutuyor yoksa  başka birşeymi tamda anlayamadım açıkcası. Bir el atsanızda şu sorunumu da forum sayesinde masrafsız atlatsam :)

2
Polo 6N2 / RCD 510 tavsiye
« : 30 Ocak 2012, 18:47:49 »
Merhaba arkadaşlar sitenin yeni müdavimiyim  :)  epeydir hayalini kurduğum polo aracıma kavuştum sonunda. Sizden fikir almak istiyorum acaba 6n2 modeller RCD 510 uyumlumu acaba?  taktıran arkadaşlar varmı? veya elinde RCD 200 Mp3 modeli olan var ve satmak isteyen var mı :)   ve ayrıca  kompenant olarak hangi marka ve modeli önerirsiniz??  ( hem 6n2 modeli için arka kapılarda hoparlör boşluğu varmı?  )  şimdiden yardımlarınız ve yorumlarınız için tşk ederim ;)

Sayfa: [1]