İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - dgn

Sayfa: [1]
1
Polo 6K (Classic) / Ynt: direksiyondan gelen ses
« : 12 Nisan 2010, 16:57:57 »
yok benzin pompası değil. onun sesini ayrıca duyuyorum. zaten daha önce yoktu. 3-4 gündür var. heralde bi arıza çıkarıcak ama bekliycez artık. çünkü artık karar verdim arızalar birikince ustaya götürcem:) birini yaptırıp geliyorum yolda başka bişey bozuluyo. hepside arabanın çalışmasını engellemeyen ama sinir bozucu arızalar.

2
Polo 6K (Classic) / direksiyondan gelen ses
« : 12 Nisan 2010, 13:03:13 »
arkadaşlar 99 polo classic var. kontağı açtığımda direksiyondan sanki ateşin üzerine su dökmüş gibi foss diye bi ses geliyo. 2 sn falan sürüyo ve geçiyo. sadece kontağı ilk çevirdiğimde geliyo. arabada herhangi bir problem yok. sebebini bilen veya başına gelen varsa yardımcı olursa sevinirim. birde ben arabayı yeni aldım sayılır onun için soruyorum: sanki manevrası biraz az gibi geliyo bana. bütün pololarda böylemi yoksa benim rot ayarlarındamı bi problem var?

3
makon adaptasyon için söylediklerine aynen katılıyorum. ben boğaz kelebeğini söktürüp temizlettim ve sonradan direk taktık ve adaptasyon falan istemedi.ama kelebeği çıkarmadan önce akü bağlantısını kestik. bunun bi farkı varmı bilmiyorum adaptasyon için. kelebek temizlendikten sonra düzeldi. işin garip tarafı pololarda bir arıza olduğu zaman kolay kolay bulamıyorlar. iki defa arıza oldu arabamda. ilkini direk ustaya götürdüm ve baya bi masraf çıkardı. birsürü bişeyler değiştirdik. ama arıza için teşhisi bu forumda buldum ve ustaya anlattım.sorun hararet müşürüydü ve değiştirdik düzeldi. ikinci problemimde ise ustaya falan gitmeden burdan baktım ve buldum yine. ilk seferde çözüldü. tavsiyem bi problem olduğunda buradan araştırıp öyle ustaya gidin. ustanızı fikir sahibi edin:) yoksa çok paranız çıkar.

4
arkadaşlar boğaz kelebeğini temizlettim şuan için düzeldi. 1 haftadır yapmadı. bayağıda kirliymiş :)

5
Polo 6N2 / Ynt: kapılar açılmıyor
« : 24 Mart 2010, 11:51:12 »
Öcelikle eğer kapı kilidinin mandalı açık görünüyo ve açılmıyosa çocuk kilidiyle alakalı değil. merkezi kilitte bi problem vardır. Çocuk kilidinide bi oto aksesuarcıya yada oto elektrikçiye götür 5 dakikada hallederler. bendede çocuk kilidi vardı iptal ettirdim.

6
öncelikle hoşgeldin. bendede 99 polo classic var ve bazı sorunlar yaşıyoruz. alışacaksın zamanla. deriyajdan gelen ses debriyaj telinden kaynaklanıyo olabilir. en fazla 60-70 TL'ye değiştirirsin eğer teldense. kapıya gelince büyük ihtimalle ön kapının kilidi bozulmuştur. soğuk yerdemi yaşıyosun bilmiyorum ama eğer - derecelerdeyse donmuşta olabilir. benim kışın çok oluyo. bazen arabanın içinde bile kalıyorum :) eğer donmuşsa açmak için bazı çözümler üretebiliriz.

7
bende benzin filtresi diye düşündüm. arada bir yaptığına göre pislik bazen tıkıyo filtreyi galiba. haftasonu bi göstericem artık.

8
ozmo hararet müşürünü yeni değiştirdim. değiştirmeden önce motor sıcakken çalışmıyodu. o sorun düzeldi. herşey normaldi şimdi yeni çıktı bu problem. birde dikkat ettim genelde yakıt aldığımın ertesi gün yapıyo. acaba yakıttan veya depoda falan pislik olmasından olabilirmi diyorum.ya da manifolddan. ustaya götürüyorum oraya gidene kadar düzeliyo :) sonra usta hiçbişeyi yok diyip gönderiyo.

9
2 ay önce falan  yaptırmıştım ama dıştan spreyle. öyle çıkarttırıp temizletmedim.

10
arkadaşlar 99 polo classic 100 hp var bende. her zaman değil ama 15 günde bir falan sabah arabayı çalıştırdığımda rolantı birden sıfıra iniyo ve araç stop ediyo.sonra biraz aragazı falan veriyorum öyle devam edince devir 500 ile 900 arasında inip çıkıyo gösterge. 1 saat sonra sanki hiçbişey olmamış gibi çalışıyo araba. sizce neden olabilir bi fikri olan varmı? aracım sıralı sistem lpgli bu arada. benzinde çalışıyo önce. ama sorun hem benzinde hem gazda. bi yardımcı olursanız sevinirim.

11
Polo 6K (Classic) / Ynt: Bagaj Su Alıyor?
« : 10 Mart 2010, 10:29:02 »
Aynı sorun benim polo classictede oldu. stop lambasıyla plaka arasındaki bi ek noktası var. ordan alıyomuş. orayı gerdirip açıklığı kapattı ve orayı düzeltti. Ayrıca stopların iç kısmına silikon çekti.Benim sorunum böylece düzeldi.artık almıyo Zaten usta bagajın içine girip bagaj kapağını kapatınca nereden ışık geldiğini görüyo ve dolayısıyla nereden su aldığınıda. bi denettir istersen

Sayfa: [1]