İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - bisonman666

Sayfa: [1]
1
Polo 6N2 / Ynt: Gazdan cekmeme ragmen gaz veriyor..
« : 28 Şubat 2008, 10:43:03 »
Arkadaşlar hepinize yeşekkür ederim.Bende bu problemin VW e özel bi özllik oldugunu düşünüyordum zaten. ayrıca aslınad dediğim gibi cok rahatsız eden birşey değil, hatta keyifli bile insanın hoşuna gidior:)

Bu hususta peki acaba... bu rolantide gitme hadisesi esnasında enzzin tuketimi ne durumda oluyor???

Eski Jetta arabamda yol bilgisayarına bakarak denediğim bir hadise vardı.
yokuş aşagı giderken vites boşta iken benzin tuketimi az da olsa var gozukuyordu ancak yokuş aşagı inerken arabayı 4 yada 5. vitese takınca bilgisayar benzin tuketimini 0 gösteriyordu. Bunu sordum viteste benzin yakmaz araba gaz vermessen demişlşerdi. E şimdi PLO arabamda bu rolantideki olay tabiiki benzin yakıyor??? bu tezat olmuyormu??

Hepinize teşekkürler. Ben bugun denedim evet en bariz2. viteste oluyor bu sorun ama bugun sabah denedim 5. viteste dahi oluyor.

2
Polo 6N2 / Ynt: Gazdan cekmeme ragmen gaz veriyor..
« : 26 Şubat 2008, 16:09:42 »
bu çok yakın zamanda ustaya gidebilmem pek mumkun gorunmmuyor ama bi ara gittiğimde hem bu bahsettiğim sorunu soyliycem hem on lastiklere bi baktırıcam hem bi rot-balans, hemde silecekleri değiştiricem...
sizce toplam kaça patlicak??
hıı hemde teybin kaset kısmında bi plastik bişey kırılmış teyp kısmı çalışmıor bunla beraber sizce kaça patlar?

3
Arkadaşlar bende de yeni bir 6n2 var 1.4. 2001 model.  Yeni aldım aldıgımda ışık yanıyordu bayagı bir dolaştım benzini neredeyse sıfıra kadar bitirdim daha sonra full ledim depoyu 142 ytl tuttu. Ve yine benzin ışığı yanınca biraz dılaşıp sonra benzin aldım. Benzin alırken baktım 620 km yapmışım. Tabi evimin şehir içinde olmaması dolayısı ile cokta şehir içinde kullandım sayılmaz ama 1/3 şehir dışı 2/3 şehir içi kullandım diyebiliriz.

Ancak şunuda hesaba katmak lazımdırki araç kullanırken minimum benzin tüketimine özen gösteririrm.
Örneğin araç yokuş aşağı gidiyorken genelde boş vitese alnır ama bu benzin tuketimi yapar oysaki buyuk bir vitese takıp ayagını gazdan cekersen bu sıfır tuketimle yol almaya sebep olur gibi.


Her ne ise dostlar uzattım kusura bakmayın. bana 620 km aslında iyi geldi ancak siz ne düşünürsünüz? arabam azmı yakıyor cokmu yakıyor sizce? Bende LPG taktırmayı düşünüyorum çünkü benzine para dayanmıyor. Ayrıca benzine vereceğin parayı nakit toptan verip lpg taktırdıgını varsaysan ve gonul rahatlıgı ile arabaya binsen daha iyi olur gibime geliyor.


Teşekkürler.

4
Polo 6N2 / Ynt: Gazdan cekmeme ragmen gaz veriyor..
« : 26 Şubat 2008, 14:23:53 »
Teşekkür ederim daha oncede siteye uyeydim ancak kullanıcı adımıda parolamıda unuttugum için yeni den geldim.
Bu bahsettiğim sorunu ustaya gıtırup gostermekmi lazım? butun VW lerdemi var bilemiyorumm. ama dediğin gibi iyi bir ozellik değil çok. Eşime araba ögretiyorum tam viraj alıcak cekior ayagını gazdan araba yavaşlamıyor... e zor oluyor tabi.

5
Polo 6N2 / Gazdan cekmeme ragmen gaz veriyor..
« : 26 Şubat 2008, 12:24:27 »
Arkadaşklar size birşey sormak istiyorum. 2001 model yani 6N2 polom var. 2. el daha yeni aldım sayılır.

Benim anlayamadıgım problemi şu. Aslında çok problem gibide gelmiyor ama genede merak ediyor insan.
Ben 2. viteste giderkenbazen gazı bırakıyorum tamamen yada viraj dönecek oldugum için bırakıyorum, ama araba sanki jükle cekili gibi gaz yiyor sanki yani demek istediğim bıraksam arabayı hiç gaza basmadan aynen yola devam edecek..
Bu genelde 2. viteste oluyor surekli olmuyor ama ara ara oluyor. pek nadirende 3. viteste oluyor? sizce enden kaynaklanıyor olabilir???

ayrıca Bu 2001 model pololarda radyo frenkansında zayıflık tüm modellerde varmı?

Annten değiştirmemi önerirmisiniz?

Sayfa: [1]