İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - mbarisk

Sayfa: [1]
1
Çok teşekkürler umarım sorunumu fazla servis dolaşmadan hallederim

iyi calismalar

2
Haklısın, sanirim bu turlu sorunlar tahmin ile yurumuyor. Baski balata ile ilgili olsa arabayi kapatmadan her kalkista ayni sorun ile karsilasmam gerekirdi bu durum dedigin gibi elektronik soruna daha cok benziyor. Ankara'da dogus oto vs gitmek yerine bu isleri duzgunce yapacak ozel vw servisi var mi? Bu konuda da yardimci olursaniz sevinirim.

iyi calismalar

3
Polo 9N2 - 9N3 / Kontagi kapattiktan 1.5 dk sonra calismiyor
« : 10 Şubat 2009, 14:45:43 »
Merhaba Arkadaslar,

2006 Model 1.4 Trendline Polom var. Aracimda anlam veremedigim bir sorun var. O yuzden usta olan arkadaslardan yardim isteyecegim.

Gecenlerde (2 hafta kadar once) Ankara kizilayda trafik cok sikisik oldugundan bosuna beklemeyeyim diye kontagi kapattim ve yaklasik 1.5 - 2 dk arasi
bekledim sonra araci tekrar calistirdigimda arac calisti ve normal rolantideyken 1. vitese takip kalkis yaptim. Arac gazi yemedi yada yer gibi yapti ve hareket etmedi kesinlikle stop sorunu yok ve tekleme yapmiyor gaza basiyorum gitmiyor. Bu arada gaza bastigimda devir yapmiyor arac. sonra millet korna calmaya baslayinca tekrar araci acip kapadim yine arac hemen calisti ve rolantideyken tekrar 1. vitese taktim bu sefer gitti. Aracin kendimce teste aldim, sabahlari kesinlikle kalkis problemi yok yani araci bir kac saat yada uzun sure kullanmayip calistirinca sikinti olmuyor. Bugun yine ayni denemeyi yaptim arac trafige takilinca araci kapattim yaklasik 80 sn sonra
araci yine calistirmaya calistim arac gazi yemedi sonra araci kapatmadan yine hafif gaz pedalina bastim arac tekleme yapmiyor ama hafif gider gibi yapiyor sonra birden gazi aldi ve harekete devam etti.

Arkadaslara sordum eger gaza bastiginda devir yapip da gitmiyorsa baski balatadir dediler ama benimki gaza bastiginda devri yapmiyor yani gazi yemiyor baskalari da eger durum boyleyse benzin filtresinde sorun vardir dediler ama aracim sadece ve sadece arac isinmis durumdayken 1-2 dakika sonra bu problemi yasiyor 1 saat 3-5 saat yada ertesi gun kesinlikle boyle bir sorun vermedi? Sizce sorun nedir?

yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim.

saygilarla...

--barisk

4
Polo 9N2 - 9N3 / Son 15 bin Bakim
« : 24 Aralık 2008, 17:36:16 »
Merhabalar,

2006 Polo aracimin garantisi gecen aylarda bitti, daha hesapli olsun diye Ankara'da ozel VW servisi arastirdim. Bilginler otomotiv adinda bir servisten randevu aldim. Motor yagi degisimi, filtreler (hava, yağ, polen) ve rutin kontrolleri iscilik dahil 130 YTL ye yapiyorlar. Bir de araci alali 2.5 sene oldugu icin balatalarin artik degismesi gerektigini dusunuyorum arac 39.500 KM'de. Usta, balatalari kontrol ederiz degismesi gerekirse on balatalar icin de 75 YTL fiyat tutar dediler. fiyat uygun mu? Yan sanayi balata kullanacaklardir muhtemelen orjinalinde diretsek mi? Fren balatalari ve bakim hizmeti icin ne dersiniz ne onerirsiniz?

iyi calismalar

--barisk


5
Golf VI / Yeni Gördüm
« : 24 Aralık 2008, 17:19:30 »
Arkadaslar,

Gecen gun Ankara-Bilkent'te bir adet Golf MK-VI gordum dis gorunus baya bir degismis icim gitti gercekten ama onden bakinca az da olsa farlari ile FIAT Punto'yu andirdi. Dogus oto cepten mesaj atmis deneme surusune bekliyoruz diye en cok merak ettigim ozelligi, dis ortam sesleri (ruzgar, lastik sesi vs) yuksek yalitim teknolojisi ile en aza indirilmis. Hic binip de deneyeniniz oldu mu?


6
Polo 9N2 - 9N3 / Ynt: Polo jant kapagi
« : 24 Eylül 2008, 15:54:30 »
Sayin sbagci,

Eger iskitlerde jant kapagi aldiginiz yerin telefon, adres bilgilerini verebilirseniz sevinirim.
Gidip bakalim acaba jant kapagi uyacak mi uymayacak mi? cok tesekkurler simdiden.


7
Polo 9N2 - 9N3 / Polo jant kapagi
« : 17 Eylül 2008, 18:16:18 »
Merhabalar,

2006 Polo Trendline sahibiyim;  Ankara'da ostim tarafinda 2-3 VW
servis ve yedek parcacisina gittim daha sonra BOSCH'un vw, audi servisine gittim ama bir turlu polo jant kapagini buralarda bulamadim. Orjinali cok pahali yerli uretim dediler ama benim orjinal jant kapaginin aynisindan yerli uretim bulamadilar. Bu baglamda bana yardimci olabilecek arkadaslarim var midir?

simdiden cok tesekkurler

8
Polo 6N2 / Ynt: Güncel Bakım/Parça Fiyat Listesi
« : 12 Eylül 2008, 14:40:57 »
Merhabalar,

2006 Polo Trendline sahibiyim; yeni bir konu basligi acmadan buradan sorayim istedim. Ankara'da ostim tarafinda 2-3 VW
servis ve yedek parcacisina gittim daha sonra BOSCH'un vw, audi servisine gittim ama bir turlu polo jant kapagini buralarda bulamadim. Orjinali cok pahali yerli uretim dediler ama benim orjinal jant kapaginin aynisindan yerli uretim bulamadilar. Bu baglamda bana yardimci olabilecek arkadaslarim var midir?

simdiden cok tesekkurler

9
Polo ve Lupo / Ynt: Yakıt Tüketimi Tek Konu !
« : 23 Mayıs 2008, 15:42:36 »
Merhaba arkadaslar,

Aracim 2006 Polo, gecen hafta Ankara'dan Adana'ya cogunlukla 80-90 sabit hizla sadece ulukisla-ciftehan civarlarinda 2. - 3. vitese dusmek zorunda kalarak 1/2 depo ile toplam 505 km yol alarak tamamladim. Gerci Ankara - Adana arasi yokus asagi oldugu icin bu kadar az yakti ama donuste tam degil ama yaklasik 3/4 depo ile arada 110-120'ye vurarak Adana'dan Ankara'ya geldim. Gercekten araci kullanim yontemine gore baya az yakiyor.


Sayfa: [1]