Volkswagen Türkiye
Otomobil Forumu => Genel => Konuyu başlatan: omertek - 08 Mart 2011, 23:21:11
-
Eşoğlunun biri bugün arabamı sabah işe giderken parkettiğim yerden çalmış yaklaşık 100-150 km gezmiş dolaşmış sağ arka çamurluğu bir yere takmış sonra getirip 200metre aşşağıya bırakmış >:( akşam bi geldim araba yok aslında çekilecek bir yerde değildi ama yinede yakındaki otoparklara sordum belki çekmişlerdir diye, hiçbirinde yoktu en son umudu kesmiştim karakola gidiyorduk bizim arkadaş bi daha bakalım belki görememişsindir dedi, bende yok artık dedim ama hıyar arabayı sol tarafa bırakmış :bekleriz: bi baktık orda duruyor kapılar açık içerisi darmadağan olmuş.paspasları kaldırmış hepsini bir yere toplamış ona anlam veremedim :) neyse 155'i aradım polis çağırdık adama anlattık durumu benden ne yapmamı istiyorsunuz gibi anlamsız sözler sarfetti karakola gittik iki saat orda anlattık durumu hıımmm çok garip vs dediler bi tutanak tutturamadık .Adamlara diyorum adam hırsızlık yapmıştır birine çarpmıştır başım belaya girer falan yok nuh dedi peygamber demediler sizin 155'i aradığınız telefon resmi belge yerine geçer falan dedi salladı durdu ... vesselam maceralı bir gece oldu .Arabama kavuştum :sevgi: ama kafam bu tutanak mevzuuna takıldı :-\
-
gecmıs olsun.
-
155 i aradığında kayıt altına alıyorlar aradığın zamanı unutma o bir delil senin açından geçmiş olsun gene düşünceli hırsızmış yaf yerine getirmiş gibi bir şey :D
-
geçmiş olsun kardeşim
baston kilit al
fakat adam kafaya koyduktan sonra çalmayı çalar.
-
buyuk gecmıs olsun sıkıntılı bırısıymıs hangı amacla aldıysa arabayı :t :t :t :t
-
Çok geçmiş olsun, Allah kimseye yaşatmasın. Çok kötü bir durum, hele bir de geri gelmeyenler de var :(
-
geçmiş olsun Ömer
-
Geçmiş olsun... Ben polisin neden tutanak tutmamasına şaşırdım.Sonuç ta ortada olan bir durum var zor bir sey değil yazacağı bir kaç kelime...
Devletin dili yazıdır...
-
geçmiş olsun kardeşim
baston kilit al
fakat adam kafaya koyduktan sonra çalmayı çalar.
Evet şart oldu :o
155 i aradığında kayıt altına alıyorlar aradığın zamanı unutma o bir delil senin açından geçmiş olsun gene düşünceli hırsızmış yaf yerine getirmiş gibi bir şey :D
Yani birde öyle bişey var sen arabayı çal sonra çaldığın yere geri getir bırak nasıl bir ruh hali ise anlamak zor ::)
Hepinize teşekkür ederim kimsenin başına gelmesin.Arabanın maddi değerinden çok sürekli ilgilendiğimden ve sevdiğimden manevi olarak etkiledi beni.
-
çok büyük geçmiş olsun anlaşılan polislerde pek uğraşmak istememiş ama arada tanıdık falan olsaydı o zaman hırsızı bile aramaya kalkarlardı tahminimce...
-
benim kapıyı kurcalamışlardı edirnedeyken ozaman bile ne kadar sinir olmuşyum senin ruh halini düşünmek çok zor dostum ya :(
çamurluğun durumu nasıl?
-
Zaten alan dana sırf gezmek için almış anladığım kadarıyla orjinal beta teyp falan vardı duruyor yerinde bagajda bi dünya takım taklavat vardı bagajı açmamış bile neyse bulundu ya çok sevindim :sevgi:
-
çok büyük geçmiş olsun anlaşılan polislerde pek uğraşmak istememiş ama arada tanıdık falan olsaydı o zaman hırsızı bile aramaya kalkarlardı tahminimce...
tamamen katılıyorum zaten arabanın çalındığı yerde mobeseler var ama uğraşacak adam yok :-X çamurlukta da çok bişey yok aslında boya ve birazda daha önce atılan macun kalkmış .
-
Yani birde öyle bişey var sen arabayı çal sonra çaldığın yere geri getir bırak nasıl bir ruh hali ise anlamak zor ::)
Hepinize teşekkür ederim kimsenin başına gelmesin.Arabanın maddi değerinden çok sürekli ilgilendiğimden ve sevdiğimden manevi olarak etkiledi beni.
yarın yanımıza gelen polis arkadaşlardan bu mevzu ile ilgili bilgi aliyim. bakalım doğruluk payı var mı telefon olayının geçerli olup olmayacagı konusunda.
-
Valla sevinirim İlker sağolasın. :tamamdir
-
vay be büyük geçmiş olsun. ya çalan çocuktur yada kafası güzeldir diye düşünüyorum. bilinçi biri olsa götürüm satardı heralde. bulmanı daha doğrusu elamnın geri getirmesini teselli olarak kabul edip emniyet almak gerek galiba.
-
bence arabayı hırsızlık vs için kullanmadı gibi geldi başka bir amaç için... >:D :)
-
bence arabayı hırsızlık vs için kullanmadı gibi geldi başka bir amaç için... >:D :)
Bana da öyle geliyor.Birde benim boyum kısa zaten koltuk önde kullanıyorum eleman koltuğu iyice yanaştırmış yaslandığın yeride iyice kaldırmış muhtemelen küçük hırsızlardan, işi yeni öğreniyor heralde denemeyide benim arabada yapmış düdük :bekleriz:
-
cok büyük geçmiş olsun :-[ alla üzücü bi durum
-
Bana da öyle geliyor.Birde benim boyum kısa zaten koltuk önde kullanıyorum eleman koltuğu iyice yanaştırmış yaslandığın yeride iyice kaldırmış muhtemelen küçük hırsızlardan, işi yeni öğreniyor heralde denemeyide benim arabada yapmış düdük :bekleriz:
ufak işi değildir abi özelden yazarım şimdi :)
-
bugun konustum polis arkadaşla, yapman gereken aracın basında polisi cagırman, orda olay yeri inceleme tarafından parmak izi vs aldırtman ve tutanak tutturmanmış. telefon filan hikaye dedi. eğer isterse gitsin savcılığa o an görev yapan polisler hakkında suc duyurusunda bulunabilir dedi.
-
geçmiş olsun. >:(
yahu arkadaş gel de polislerden şüphelenme hadi :t
-
geçmiş olsun ömer, polisin işi sallaması hiç hoşuma gitmedi açıkcası... :bekleriz:
-
Evet uyuz oldum şimdi araştırıyorum >:(
-
Evet istanbul emniyete bir şikayet mesajı attım bakalım ne diyecekler nasıl olsa saat belli yer belli o saatte görevli olan memurlarda bellidir.Eğer mantıklı bir açıklama yaparlasa sorun yok ama baştan savdılarsa ilerde ben savcıyla uğraşacağıma onlar uğraşsınlar İlker haklı.
-
Evet istanbul emniyete bir şikayet mesajı attım bakalım ne diyecekler nasıl olsa saat belli yer belli o saatte görevli olan memurlarda bellidir.Eğer mantıklı bir açıklama yaparlasa sorun yok ama baştan savdılarsa ilerde ben savcıyla uğraşacağıma onlar uğraşsınlar İlker haklı.
sorun direk baştan savma. bizim polis ramazan abi öyle iş mi olurmuş hemen şikayet etsin dedi. başına bişi kalmasın da..
-
senin adına gercekten üzüldüm abi Allah hiçbirimizin başına vermesin.''Malın mı var derdin var'' lafının gerçeklik payını bikere daha öğrenmiş olduk...çok gecmiş olsun.Allah beterinden korusun hepimizi...bu arada dodiklerde hayırlı olsun...
-
Ömer abı gecmıs olsun..Bızım arabalrı calmak cok kolay aman dıkatlı olalaım 80 tl olan alarmdan kacmayalım baston klıt mutlaka takalım allah buyuk beladan saklasın bır fakırı doyur abı
-
Geçmiş olsun...
Ben aracı tekrar olay yerinin yakınlarına bırakmasına takıldım insanflı hırsızlarda var demekki ???
-
emniyet müdürlüğüne bu yaşadığını bildir derim..böle itlerin yüzünden malımıza göz diken heriflere haddini bldiremiyoruz..
-
Teşekkür ederim arkadaşlar o kadar uğraşıp emek verdiğimiz araçların bir anda kaza yapması,çalınması çok etkiliyor insanı kötü bir durum vesselam.
Emniyet müdürlüğüne de şu şekilde kibarca bir şikayet mektubu yazdım tabi dikkate alırlarsa :p
Merhaba;
34 EZ 9616 Plakalı aracım 08/03/2011 tarihinde okmeydanı metrobüs istasyonu kağıthane tarafı yaya üstgeçiti önünden çalınmış ve aynı gün içerisinde park ettiğim yerden 50 metre ileriye terkedilmiş halde ve sağ çamurluk darbe almış şekilde kendimiz tarafından bulunmuştur.Bu durumda aracın gün içinde bir hırsızlık veya kazaya karışmış olma ihtimaline karşı aracı kullanan kişinin ben olmadığım hakkında tutanak tutulması için aracı hareket ettirmeden 155 polis imdat'ı arayarak yardım istedim.Ancak gelen polis memuru kendisinin bu konuda bize yardımcı olamayacağını olaya karışan araçla beraber Çağlayan polis karakoluna gidip tutatnak tutturmamız gerektiğini söyledi.Aynı şekilde Çağlayan polis karakoluna gittiğimizde nöbetçi karakol amiri böyle bir olayda olay yerinden telefon açılması gerektiğini söyledi(zaten aramıştık ve polis memuru gelmişti)Bizde zaten aradığımızı gelen polis memurunun bizi yönlendirdiğini söyledik.Bu durumda tutanak tutulmasının gerek olmadığı telefon ile 155 polis imdat hattını aradığımız zamanın kayıt edildiği ve bunun delil ve tutanak yerine geçtiğini söyledi buna her ne kadar ikna olmadıysamda olayın olduğu tarih ve saatlerde iş yerimde olduğumu kamera kayıtları ile ispat edebileceğim için ve bu konuda tartışmak istemediğim için karakoldan herangi bir işlem yapmadan ayrıldım.Ancak Polis memurlarının böyle bir durumda Hırsız ile ilgili hiç bir inceleme yapılmaması bir yana araç karakolun önünde dururken aracın nerde, ne durumda olduğuna bakmamaları ve en önemlisi benim kanunen ruhsat sahibi olduğum için ilerde oluşabilecek şikayetlerde şuçlu duruma düşeceğimi umursamayarak beni başlarından savdıklarını düşünüyorum ve şikayette bulunuyorum bu konuda ne yapmam gerekir bana yardımcı olmanızı rica ediyorum
-
direk savcılığa git... emniyet bakmaz bile buna..
-
senin adına gercekten üzüldüm abi Allah hiçbirimizin başına vermesin.''Malın mı var derdin var'' lafının gerçeklik payını bikere daha öğrenmiş olduk...çok gecmiş olsun.Allah beterinden korusun hepimizi...bu arada dodiklerde hayırlı olsun...
Teşekkür ederim tavşan üzüldü baya sevinsin garibim ;) :sevgi:Ömer abı gecmıs olsun..Bızım arabalrı calmak cok kolay aman dıkatlı olalaım 80 tl olan alarmdan kacmayalım baston klıt mutlaka takalım allah buyuk beladan saklasın bır fakırı doyur abı
Sağol Cahit bastonu takmak şart oldu haklısın.Daha önceden bu rabayı çalmazlar çalıp ta ne yapacaklar diye düşünüyordum ne yapacaklarını öğrenmiş oldum gezmek için çalıyorlarmış :bekleriz:
Ben aracı tekrar olay yerinin yakınlarına bırakmasına takıldım insanflı hırsızlarda var demekki ???
[/quote]
O zaten ayrı bir muamma artı hıyar arabayı kontak anahtarıyla çalıştırmış direksiyon kilidi sağlam çünkü.tamam şimdi kapılar bi şekilde benzer anahtarla falan açılırda kontak anahtarı nasıl açlır bilemiyorum ilginç.
emniyet müdürlüğüne bu yaşadığını bildir derim..böle itlerin yüzünden malımıza göz diken heriflere haddini bldiremiyoruz..
Neyse ağzımı bozmayayım diyecek söz çok ama burası yeri değil :-X
-
Teşekkür ederim tavşan üzüldü baya sevinsin garibim ;) :sevgi:
Sağol Cahit bastonu takmak şart oldu haklısın.Daha önceden bu rabayı çalmazlar çalıp ta ne yapacaklar diye düşünüyordum ne yapacaklarını öğrenmiş oldum gezmek için çalıyorlarmış :bekleriz:
O zaten ayrı bir muamma artı hıyar arabayı kontak anahtarıyla çalıştırmış direksiyon kilidi sağlam çünkü.tamam şimdi kapılar bi şekilde benzer anahtarla falan açılırda kontak anahtarı nasıl açlır bilemiyorum ilginç.
Neyse ağzımı bozmayayım diyecek söz çok ama burası yeri değil :-X
Bir gecelik gezme için hiçbir hırsız araba çalmaz! Eğer profesyonelse -ki profesyonel bir iş bu- gezmek için çalmaz ya işi vardır onun için çalar, ya arabanın parçalarını satmak için çalar, yada başka bir suç işlemek için araç lazımdır çalar.. Profesyonel olmayan hırsız da öyle yakınlarda bırakmaz zaten aracı. şom ağızlılık yapmak istemem ama pis bir koku alıyorum bu işten. Polis'in de ısrarla tutanak tutmaması ilginç.
o geceki devriye o araca rastlamış olabilir. buyüzden sorumluluktan kaçıyor olabilirler.
-
Senin benim gibi VW hastası varsa çalar bende yalan yok kontok anahtarı üzerinde cabrio görürsem acımam çalar gzerim aynı yerine bırakırım hatta üzerine para bile veririm yeterki MK1 olsun :sevgi:
-
Senin benim gibi VW hastası varsa çalar bende yalan yok kontok anahtarı üzerinde cabrio görürsem acımam çalar gzerim aynı yerine bırakırım hatta üzerine para bile veririm yeterki MK1 olsun :sevgi:
ama sen çamurluğu yamultup bırakmazsın kanımca
-
ama sen çamurluğu yamultup bırakmazsın kanımca
Oda doğru :-\
-
Büyük geçmiş olsun.