Eşoğlunun biri bugün arabamı sabah işe giderken parkettiğim yerden çalmış yaklaşık 100-150 km gezmiş dolaşmış sağ arka çamurluğu bir yere takmış sonra getirip 200metre aşşağıya bırakmış

akşam bi geldim araba yok aslında çekilecek bir yerde değildi ama yinede yakındaki otoparklara sordum belki çekmişlerdir diye, hiçbirinde yoktu en son umudu kesmiştim karakola gidiyorduk bizim arkadaş bi daha bakalım belki görememişsindir dedi, bende yok artık dedim ama hıyar arabayı sol tarafa bırakmış

bi baktık orda duruyor kapılar açık içerisi darmadağan olmuş.paspasları kaldırmış hepsini bir yere toplamış ona anlam veremedim

neyse 155'i aradım polis çağırdık adama anlattık durumu benden ne yapmamı istiyorsunuz gibi anlamsız sözler sarfetti karakola gittik iki saat orda anlattık durumu hıımmm çok garip vs dediler bi tutanak tutturamadık .Adamlara diyorum adam hırsızlık yapmıştır birine çarpmıştır başım belaya girer falan yok nuh dedi peygamber demediler sizin 155'i aradığınız telefon resmi belge yerine geçer falan dedi salladı durdu ... vesselam maceralı bir gece oldu .Arabama kavuştum

ama kafam bu tutanak mevzuuna takıldı