Gönderen Konu: Golf mk1'im çalındı !  (Okunma sayısı 15789 defa)

Çevrimdışı white quattro

• S-Line white quattro
    • Profili Görüntüle
Ynt: Golf mk1'im çalındı !
« Yanıtla #28 : 11 Mart 2011, 22:08:16 »
Geçmiş olsun...
Ben aracı tekrar olay yerinin yakınlarına bırakmasına takıldım insanflı hırsızlarda var demekki  ???
quattro

Çevrimdışı escocem

• Volkswagen Türkiye
  • street racer
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 11 Mart 2011, 23:09:43 »
emniyet müdürlüğüne bu yaşadığını bildir derim..böle itlerin yüzünden malımıza göz diken heriflere haddini bldiremiyoruz..

Çevrimdışı omertek

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 12 Mart 2011, 00:43:26 »
Teşekkür ederim arkadaşlar o kadar uğraşıp emek verdiğimiz araçların bir anda kaza yapması,çalınması çok etkiliyor insanı kötü bir durum vesselam.

Emniyet müdürlüğüne de şu şekilde  kibarca bir şikayet mektubu yazdım tabi dikkate alırlarsa  :p

Merhaba;
34 EZ 9616 Plakalı aracım 08/03/2011 tarihinde okmeydanı metrobüs istasyonu kağıthane tarafı  yaya üstgeçiti önünden çalınmış ve aynı gün içerisinde park ettiğim yerden 50 metre ileriye terkedilmiş halde ve sağ çamurluk darbe almış şekilde kendimiz tarafından bulunmuştur.Bu durumda aracın gün içinde bir hırsızlık veya kazaya karışmış olma ihtimaline karşı aracı kullanan kişinin ben olmadığım hakkında tutanak tutulması için aracı hareket ettirmeden 155 polis imdat'ı arayarak yardım istedim.Ancak gelen polis memuru kendisinin bu konuda bize yardımcı olamayacağını olaya karışan araçla beraber Çağlayan polis karakoluna gidip tutatnak tutturmamız gerektiğini söyledi.Aynı şekilde Çağlayan polis karakoluna gittiğimizde nöbetçi karakol amiri böyle bir olayda olay yerinden telefon açılması gerektiğini söyledi(zaten aramıştık ve polis memuru gelmişti)Bizde zaten aradığımızı gelen polis memurunun bizi yönlendirdiğini söyledik.Bu durumda tutanak tutulmasının gerek olmadığı telefon ile 155 polis imdat hattını aradığımız zamanın kayıt edildiği ve bunun delil ve tutanak yerine geçtiğini söyledi buna her ne kadar ikna olmadıysamda olayın olduğu tarih ve saatlerde iş yerimde olduğumu kamera kayıtları ile ispat edebileceğim için ve bu konuda tartışmak istemediğim için karakoldan herangi bir işlem yapmadan ayrıldım.Ancak Polis memurlarının  böyle bir durumda Hırsız ile ilgili hiç bir inceleme yapılmaması bir yana araç karakolun önünde dururken aracın nerde, ne durumda olduğuna bakmamaları ve en önemlisi benim kanunen ruhsat sahibi olduğum için ilerde oluşabilecek şikayetlerde şuçlu duruma düşeceğimi umursamayarak beni başlarından savdıklarını düşünüyorum ve şikayette bulunuyorum bu konuda ne yapmam gerekir bana yardımcı olmanızı rica ediyorum

1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 12 Mart 2011, 00:45:06 »
direk savcılığa git... emniyet bakmaz bile buna..

Çevrimdışı omertek

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 12 Mart 2011, 00:52:14 »
senin adına gercekten üzüldüm abi Allah hiçbirimizin başına vermesin.''Malın mı var derdin var'' lafının gerçeklik payını bikere daha öğrenmiş olduk...çok gecmiş olsun.Allah beterinden korusun hepimizi...bu arada dodiklerde hayırlı olsun...

Teşekkür ederim tavşan üzüldü baya sevinsin garibim  ;) :sevgi:
Ömer abı gecmıs olsun..Bızım arabalrı calmak cok kolay aman dıkatlı olalaım 80 tl olan alarmdan kacmayalım baston klıt mutlaka takalım allah buyuk beladan saklasın bır fakırı doyur abı

Sağol Cahit bastonu takmak şart oldu haklısın.Daha önceden bu rabayı çalmazlar çalıp ta ne yapacaklar diye düşünüyordum ne yapacaklarını öğrenmiş oldum gezmek için çalıyorlarmış  :bekleriz:

Ben aracı tekrar olay yerinin yakınlarına bırakmasına takıldım insanflı hırsızlarda var demekki  ???
[/quote]

O zaten ayrı bir muamma artı hıyar arabayı kontak anahtarıyla çalıştırmış direksiyon kilidi sağlam çünkü.tamam şimdi kapılar bi şekilde benzer anahtarla falan açılırda kontak anahtarı nasıl açlır bilemiyorum ilginç.

emniyet müdürlüğüne bu yaşadığını bildir derim..böle itlerin yüzünden malımıza göz diken heriflere haddini bldiremiyoruz..

Neyse ağzımı bozmayayım diyecek söz çok ama burası yeri değil :-X
1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD

Çevrimdışı yesilkrt

• Boks sporsa, savaş olimpiyattır.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 12 Mart 2011, 22:13:59 »
Teşekkür ederim tavşan üzüldü baya sevinsin garibim  ;) :sevgi:
Sağol Cahit bastonu takmak şart oldu haklısın.Daha önceden bu rabayı çalmazlar çalıp ta ne yapacaklar diye düşünüyordum ne yapacaklarını öğrenmiş oldum gezmek için çalıyorlarmış  :bekleriz:

Ben aracı tekrar olay yerinin yakınlarına bırakmasına takıldım insanflı hırsızlarda var demekki  ???

O zaten ayrı bir muamma artı hıyar arabayı kontak anahtarıyla çalıştırmış direksiyon kilidi sağlam çünkü.tamam şimdi kapılar bi şekilde benzer anahtarla falan açılırda kontak anahtarı nasıl açlır bilemiyorum ilginç.
Neyse ağzımı bozmayayım diyecek söz çok ama burası yeri değil :-X
Bir gecelik gezme için hiçbir hırsız araba çalmaz! Eğer profesyonelse -ki profesyonel bir iş bu- gezmek için çalmaz ya işi vardır onun için çalar, ya arabanın parçalarını satmak için çalar, yada başka bir suç işlemek için araç lazımdır çalar.. Profesyonel olmayan hırsız da öyle yakınlarda bırakmaz zaten aracı. şom ağızlılık yapmak istemem ama pis bir koku alıyorum bu işten. Polis'in de ısrarla tutanak tutmaması ilginç.
o geceki devriye o araca rastlamış olabilir. buyüzden sorumluluktan kaçıyor olabilirler.
MK-IV- Comfortline

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 12 Mart 2011, 22:17:44 »
Senin benim gibi VW hastası varsa çalar bende yalan yok kontok anahtarı üzerinde cabrio görürsem acımam çalar gzerim aynı yerine bırakırım hatta üzerine para bile veririm yeterki MK1 olsun  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı yesilkrt

• Boks sporsa, savaş olimpiyattır.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 12 Mart 2011, 22:20:34 »
Senin benim gibi VW hastası varsa çalar bende yalan yok kontok anahtarı üzerinde cabrio görürsem acımam çalar gzerim aynı yerine bırakırım hatta üzerine para bile veririm yeterki MK1 olsun  :sevgi:
ama sen çamurluğu yamultup bırakmazsın kanımca
MK-IV- Comfortline

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 12 Mart 2011, 22:35:57 »
ama sen çamurluğu yamultup bırakmazsın kanımca
Oda doğru  :-\
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı ÜRENCİK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 13 Mart 2011, 00:18:57 »
Büyük geçmiş olsun.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

Aramıza Katılın!

Reklamsız bir forum deneyimi ve daha fazlası için hemen üye olun veya giriş yapın.