Su anda uretımı olmayan eskı model araclar kullanan bı cok kısı var forumda. agırlık zaten mk1 ve mk2 olmak uzere. merak ederım hep acaba bu araclarımız ılk cıktıgında showroomlarda nasıldı acaba :-[ ben sahsen sıfır cıksa arabamın 30bın tl olsa bıle bı sekılde o parayı bulur alırım sahsen :) hıc dusunmeden hemde :D
pekı sız alırmıydınız
alırdım :) gene alıcam zaten düÄünden sonra nasipse, vw baÅka biÅi ya :) maddi duruma göre bu sefer passat mk3 polo jetta passat golf sıralamasına bakıcam nasipse :)
mk2 hastalıgı basladı bende fecı sekılde :tamamdir
Hİç durmam ne yapar ne eder yine o parayı bulurum 1 Mk1 GTI 1 MK1 GTI Cabrio :sevgi:
Alınır tabi neden alınmasın :)
mk4 e 1.2 tsi veya 1.4 tsi, bir de 6 ileri Åanzuman koysalar havada kaparım
Golf 4 ün sıfırı çıksa hemen alırdım.motora falan bakmazdım arabanın görüntüsü dehÅet zaten :tamamdir
Bu arada internette bir kaç yerde vw'nin golf 7 de efsane kasa golf 4 den esinlenerek ona benzer yeni bir golf yaratacaÄı söyleniyor.
keÅke olsa çok güzel olur.
Alıntı yapılan: Yükselgfb - 03 Ekim 2010, 15:03:51
Golf 4 ün sıfırı çıksa hemen alırdım.motora falan bakmazdım arabanın görüntüsü dehÅet zaten :tamamdir
Bu arada internette bir kaç yerde vw'nin golf 7 de efsane kasa golf 4 den esinlenerek ona benzer yeni bir golf yaratacaÄı söyleniyor.
keÅke olsa çok güzel olur.
Sanmam gittikçe arabalar arablıktan çıkıyor hatları deÄiÅiyor... Ama sıfır mk4 alınır yani :)
DediÄin doÄru artık arabalar görünüm olarak uzay gemisinden farksız nerde o eskiler En fazla Mk3'e kadar gerisi yalan tabi sadece Golf serisi için deÄil verseler VW'nin bütün araçlarına binerim ama harbiden gönülden sevdiÄim MK1 Mk2 MK3 :sevgi: Ama German Style olucak :o
Bizim buralarda Türk Style moda :P
yedek parça olarak kullanırım yenisini :D eskiyi toplamak lazım ilk önce
Bende polo laları iyi Åekilde temsil eden biri olarak :) yine alırdım arabamdan memlunum..
sıfır alacak param olsa bi de golf 4'ün sıfırı olsa alırdım. Ama golf 5 ve golf 6yı deÄil. Golf6 alacaÄıma aynı paraya İnsignia alırım.
golf 4 ten sonrasına tek kurus vermem. dedıgınız gıbı ınsıgnıaya bınerım. 59bın lıra sıfırı . 1.6 turbo . 18 jantlar vs vs. yenı cıkan vw ler o kadar guzel degıl sahsen.
olsa passat b2 kasa 1.6 td olsun lütfen :D
keÅke abı :D
1997 yılında meksika üretimi sıfır old beetle çıkardılar da kaç kiÅi aldı.
Herkes severek söylüyor ama 10 kiÅiden 1 bilemedin 2 si alır herhalde..
alamam param yetiÅmez >:D
Alıntı yapılan: Ouzoo - 04 Ekim 2010, 15:38:30
ya passatla o bir mi :D beetle yerine wesfelia çıksa
oÄuz abı valla ben alırım. yalan yok :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Ekim 2010, 16:06:09
ya passatla o bir mi :D beetle yerine wesfelia çıksa
Yani demek istediÄim, binlerce fanı var ülkemizde.Ona raÄmen böyle düÅük bi satıŠgördüyse passat çıksa iki elin parmaÄüını geçmez herhalde alanlar Nizamım. He bak westfalia ayrı, onun için fabrika sırasına girerdim sanırım :D
Alıntı yapılan: onurc - 04 Ekim 2010, 16:34:39
oÄuz abı valla ben alırım. yalan yok :D
Fiyatına baÄlı tabi, sıfır km afh güzel olurdu.Ama kalkıpta 30 milyar baÄlamam :)
e misal 30 lıra dedım :D fazla attım galıba :D
Alıntı yapılan: Ouzoo - 04 Ekim 2010, 17:49:02
Yani demek istediÄim, binlerce fanı var ülkemizde.Ona raÄmen böyle düÅük bi satıŠgördüyse passat çıksa iki elin parmaÄüını geçmez herhalde alanlar Nizamım. He bak westfalia ayrı, onun için fabrika sırasına girerdim sanırım :D
Fiyatına baÄlı tabi, sıfır km afh güzel olurdu.Ama kalkıpta 30 milyar baÄlamam :)
sartlar dediÄin gibi
Ouzoo inan bana sende almazdın o tospaları. O tospalar döküldü bile ama orjinalleri hala ayakta..
Kalite önemli, Åimdi mk1 üretsinler hemen alırız deriz ama karÅımıza ilk üretimden bile berbat bir üretim kalitesi ile çıkarsa beÅ para etmez. Güney afiraka'da üretilen mk1 ler uluslararası standartlarda, sonuçta avrupa kimliÄi olan bir ülkede üretildiler ama meksika gibi daha sokaklarında at pisliÄi olan ülkelerde malzeme ve iÅçilik kalitesi çok düÅük aynı Åey türkiye içinde geçerli, daha Åurda türkiye renault ve fiat'ta EU kalitesinde üretime 10 yılda anca geçmiÅtir oda yurt dıÅına ihracaat oluyor diye yoksa sadece TR ye satılsalardı biz daha çok tenekelere binerdik..
Evet abi biliyorum.Ãiftkurtlar getirmiÅti onları. Hatta çiftkurtlar denilen yer çok güzerl araçlar soktu piyasaya deÄiÅik markalarda. Vosvoslar dediÄin gibi pek kalitesizdi, duruÅu bile baÅkaydı hakkaten. Ama mk1 lerin güney afrika da üretilenlerine bakıyorum da bence kalite olarak bu meksikalı voslardan pek bi farkı yok. Bunlardan yola çıkarsak BuraÄın gönderdiÄi post'a olayın özeti olurdu sanırım :)
Alıntı yapılan: burak.akın - 03 Ekim 2010, 16:01:16
yedek parça olarak kullanırım yenisini :D eskiyi toplamak lazım ilk önce
Burak elindeki deÄeri yitirmemenin peÅinde kaldıki orj mk1 olanlar ilk elindekini deÄerlendirmek ister :sevgi: :sevgi:
Forumun bi köÅesinde vardı adam Golf CİTY'i komple söküp eski parçalarla German'a çevirdi valla ben helal olsun diyorum :tamamdir
Bugünkü Åartlarda GOLF IV 'ü aynı kalitede üretseler,fiyatı GOLF VI'dan daha pahalı olur,onun için alamam,yine eskisini alırım herhalde :D
Acaba MK1Ler ilk çıktıÄında kaç paraydı ?
8000 mark civarı olsa euroya direk cevir bugun kur
8000* 1,9721 = 15.776,8 tl eder vergi haric
Sahibinden Satılık "0" km Jetta:) :D :D :D :D
Mk2 1988 metalik siyah..
yeni kasalar benim daha hoÅuma gidiyor
Åahsen eski kasa yeniden çıksa almam
MK3 GTI 4 Kapı tekrar "0" km olarak satıÅa sunulsa kapıŠkapıŠsatılacaÄına eminim.
o kadar da diÄiil
Golf un en iyi kasası Golf 3 bence.
Alıntı yapılan: Hightech - 05 Mart 2011, 21:57:18
Golf un en iyi kasası Golf 3 bence.
Emin olma derim her kasanın kendine has özellik donanım ve güzelliÄi var :)
mk1 cıksa alırdım :)
Polo 6n gtı olucak. hıcbısey yapmadan . oylece bıle bınerdım ona :tamamdir
Bende arabamın 0 I'ni gene alırdım tek
EksiÄi sundroof gerisi 10 numara
tam hatırlamıyorum ama mısırda mı afrikada mı bi yerde mk1 golf aynı kasayla üretiliyo sıfır olarak iç mekan yeni kasalarınkinden hemde ama dıÅı hemen hemen aynı:)
Alıntı yapılan: ilker mk2 - 06 Mart 2011, 00:19:21
tam hatırlamıyorum ama mısırda mı afrikada mı bi yerde mk1 golf aynı kasayla üretiliyo sıfır olarak iç mekan yeni kasalarınkinden hemde ama dıÅı hemen hemen aynı:)
afrıkada uretılıodu sanırım 2005 yada 2006 da bıtmıstı dıye bılıorum dısı aynı gıbı ama az bı genıs ıcıde skoda fabıa seklınde uretılıodu :tamamdir :tamamdir :tamamdir
Alper abi getir bir tane kargoyla alirim :)
MK IV sıfır çıksa düÅünmeden alırdım.birde TSI 1.4 160hp olsa tadından yenmez
Google golf citi yazarsanız görsellerden bakabilirisiniz MK1 lere:)
Alıntı yapılan: ReDDeviL - 06 Mart 2011, 10:11:58
Alper abi getir bir tane kargoyla alirim :)
o zaman sende bna mk2 gonder kargoyla :D
Alıntı yapılan: ilker mk2 - 06 Mart 2011, 12:15:46
Google golf citi yazarsanız görsellerden bakabilirisiniz MK1 lere:)
gordum resımlerı,harıka , bende ıstıyorum bundan bıtane
Bu yine dururdu bunun yeri ayrı artık (golf mk3 16v turbo gtı) ama sıfır vr6 tek kapı alırdım renk ne olurdu kestiremiyorum ama :D
sıfır MK III e kim binmez
Golf IV çıksa neden olmasın ki...
golf citi lere baktım harika olmuÅ mk1 in sıfırını Türkiye gelse bende bi Åekilde alırdım napar eder alırdım
aracımdan bir Åikayetim yok ki, gidip sıfırını alayım.
bir efsanenin yerini ancak baÅka bir efsane alır. :D
Alıntı yapılan: CoX_BoY - 08 Mart 2011, 09:44:41
golf citi lere baktım harika olmuÅ mk1 in sıfırını Türkiye gelse bende bi Åekilde alırdım napar eder alırdım
Yok abi ya ne citi si bence biÅeye benzemiyo en iyisi safkan ALMAN OLAN MK1 8)
Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 08 Mart 2011, 12:45:48
Yok abi ya ne citi si bence biÅeye benzemiyo en iyisi safkan ALMAN OLAN MK1 8)
en iyi her zaman safkan alman olandır tabe ama hiç yoktan iyidir 2 senedir mk1 arıyorum hala kafama göre temiz uygun fiyata bulamadım gerci ev halkı ne diyecek oda varda bi bulsam alacam