Aracınızın sıfırı cıksa alır mısınız?

Başlatan onurc, 02 Ekim 2010, 23:27:26

« önceki - sonraki »

onurc

Su anda uretımı olmayan eskı model araclar kullanan bı cok kısı var forumda. agırlık zaten mk1 ve mk2 olmak uzere. merak ederım hep acaba bu araclarımız ılk cıktıgında showroomlarda nasıldı acaba  :-[ ben sahsen sıfır cıksa arabamın 30bın tl olsa bıle bı sekılde o parayı bulur alırım sahsen :)  hıc dusunmeden hemde :D
pekı sız alırmıydınız
ok men 8) let s go   :halazn:

lostys

alırdım :) gene alıcam zaten düğünden sonra nasipse, vw başka bişi ya :) maddi duruma göre bu sefer passat mk3 polo jetta passat golf sıralamasına bakıcam nasipse :)

onurc

mk2 hastalıgı basladı bende fecı sekılde  :tamamdir

GolfMk1Cabrio

Hİç durmam ne yapar ne eder yine o parayı bulurum 1 Mk1 GTI  1 MK1 GTI Cabrio  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ThE_Unforgiven

CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

yellow_driver

mk4 e 1.2 tsi veya 1.4 tsi, bir de 6 ileri şanzuman koysalar havada kaparım

Yükselgfb

Golf 4 ün sıfırı çıksa hemen alırdım.motora falan bakmazdım arabanın görüntüsü dehşet zaten  :tamamdir
Bu arada internette bir kaç yerde vw'nin golf 7 de efsane kasa golf 4 den esinlenerek ona benzer yeni bir golf yaratacağı söyleniyor.
keşke olsa çok güzel olur.

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: Yükselgfb - 03 Ekim 2010, 15:03:51
Golf 4 ün sıfırı çıksa hemen alırdım.motora falan bakmazdım arabanın görüntüsü dehşet zaten  :tamamdir
Bu arada internette bir kaç yerde vw'nin golf 7 de efsane kasa golf 4 den esinlenerek ona benzer yeni bir golf yaratacağı söyleniyor.
keşke olsa çok güzel olur.

Sanmam gittikçe arabalar arablıktan çıkıyor hatları değişiyor... Ama sıfır mk4 alınır yani :)

GolfMk1Cabrio

Dediğin doğru artık arabalar görünüm olarak uzay gemisinden farksız nerde o eskiler En fazla Mk3'e kadar gerisi yalan tabi sadece Golf serisi için değil verseler VW'nin bütün araçlarına binerim ama harbiden gönülden sevdiğim MK1 Mk2 MK3  :sevgi: Ama German Style olucak  :o
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ThE_Unforgiven

burak.akın

yedek parça olarak kullanırım yenisini :D eskiyi toplamak lazım ilk önce

ReDDeviL

Bende polo laları iyi şekilde temsil eden biri olarak  :) yine alırdım arabamdan memlunum..
ADK

yesilkrt

sıfır alacak param olsa bi de golf 4'ün sıfırı olsa alırdım. Ama golf 5 ve golf 6yı değil. Golf6 alacağıma aynı paraya İnsignia alırım.
MK-IV- Comfortline

onurc

golf 4 ten sonrasına tek kurus vermem. dedıgınız gıbı ınsıgnıaya bınerım. 59bın lıra sıfırı . 1.6 turbo . 18 jantlar vs vs. yenı cıkan vw ler o kadar guzel degıl sahsen.