Aracınızın sıfırı cıksa alır mısınız?

Başlatan onurc, 02 Ekim 2010, 23:27:26

« önceki - sonraki »

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

onurc

ok men 8) let s go   :halazn:

Ouzoo

1997 yılında meksika üretimi sıfır old beetle çıkardılar da kaç kişi aldı.
Herkes severek söylüyor ama 10 kişiden 1 bilemedin 2 si alır herhalde..
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

ALPER.

nizam

Alıntı yapılan: Ouzoo - 04 Ekim 2010, 15:38:30

ya passatla o bir mi :D beetle yerine wesfelia çıksa

Yunus EMRE

onurc

oğuz abı valla ben alırım. yalan yok :D

Ouzoo

Alıntı yapılan: nizam - 04 Ekim 2010, 16:06:09
ya passatla o bir mi :D beetle yerine wesfelia çıksa
Yani demek istediğim, binlerce fanı var ülkemizde.Ona rağmen böyle düşük bi satış gördüyse passat çıksa iki elin parmağüını geçmez herhalde alanlar  Nizamım. He bak westfalia ayrı, onun için fabrika sırasına girerdim sanırım :D

Alıntı yapılan: onurc - 04 Ekim 2010, 16:34:39
oğuz abı valla ben alırım. yalan yok :D
Fiyatına bağlı tabi, sıfır km afh güzel olurdu.Ama kalkıpta 30 milyar bağlamam  :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

onurc

e misal 30 lıra dedım :D fazla attım galıba :D

nizam

Alıntı yapılan: Ouzoo - 04 Ekim 2010, 17:49:02
Yani demek istediğim, binlerce fanı var ülkemizde.Ona rağmen böyle düşük bi satış gördüyse passat çıksa iki elin parmağüını geçmez herhalde alanlar  Nizamım. He bak westfalia ayrı, onun için fabrika sırasına girerdim sanırım :D
Fiyatına bağlı tabi, sıfır km afh güzel olurdu.Ama kalkıpta 30 milyar bağlamam  :)

sartlar dediğin gibi

Yunus EMRE

Mk1GTI

Ouzoo inan bana sende almazdın o tospaları. O tospalar döküldü bile ama orjinalleri hala ayakta..

Kalite önemli, şimdi mk1 üretsinler hemen alırız deriz ama karşımıza ilk üretimden bile berbat bir üretim kalitesi ile çıkarsa beş para etmez. Güney afiraka'da üretilen mk1 ler uluslararası standartlarda, sonuçta avrupa kimliği olan bir ülkede üretildiler ama meksika gibi daha sokaklarında at pisliği olan ülkelerde malzeme ve işçilik kalitesi çok düşük aynı şey türkiye içinde geçerli, daha şurda türkiye renault ve fiat'ta EU kalitesinde üretime 10 yılda anca geçmiştir oda yurt dışına ihracaat oluyor diye yoksa sadece TR ye satılsalardı biz daha çok tenekelere binerdik..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Ouzoo

Evet abi biliyorum.Çiftkurtlar getirmişti onları. Hatta çiftkurtlar denilen yer çok güzerl araçlar soktu piyasaya değişik markalarda. Vosvoslar dediğin gibi pek kalitesizdi, duruşu bile başkaydı hakkaten. Ama mk1 lerin güney afrika da üretilenlerine bakıyorum da bence kalite olarak bu meksikalı voslardan pek bi farkı yok. Bunlardan yola çıkarsak Burağın gönderdiği post'a olayın özeti olurdu sanırım :)

Alıntı yapılan: burak.akın - 03 Ekim 2010, 16:01:16
yedek parça olarak kullanırım yenisini :D eskiyi toplamak lazım ilk önce

Mk1GTI

Burak elindeki değeri yitirmemenin peşinde kaldıki orj mk1 olanlar ilk elindekini değerlendirmek ister  :sevgi:  :sevgi:
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Cabrio

Forumun bi köşesinde vardı adam Golf CİTY'i komple söküp eski parçalarla German'a çevirdi valla ben helal olsun diyorum  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

gültekin77

Bugünkü şartlarda GOLF IV 'ü aynı kalitede üretseler,fiyatı GOLF VI'dan daha pahalı olur,onun için alamam,yine eskisini alırım herhalde :D
Karakter alışverişte ortaya çıkar.