Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
park lambaları - Passat

park lambaları

Başlatan ilhan çekiç, 26 Ocak 2011, 14:17:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan çekiç

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benim 2010 passat var sinyal kolunu unutup ( yani aşağıda veya yukarıda ) unutup park ettiğim kontağı kapatıp arabayı terk ettiğim zaman park lambaları yanık kalıyor.bunun çaresini bilen varsa biilgi verirse sevinirim.selamlar

nizam

o her araba olan bir özellik ama ne için var bilmiyorum
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

suskun

Bu özellik; gece geçici olarak park ettiğiniz sokak dar veya yoğunsa karşıdan gelenlerin dikkatini çekmek ve size sürtmesini önlemek içindir. Arabanın hangi yüzü yolda kaldı ise sinyal kolu o tarafa doğru çekilir.
tüm parkları açıp akünün zayıflamaması amaçlı
alıntıdır...
H.G WORKS

alpers3

Alıntı yapılan: suskun81 - 27 Ocak 2011, 00:22:17
Bu özellik; gece geçici olarak park ettiğiniz sokak dar veya yoğunsa karşıdan gelenlerin dikkatini çekmek ve size sürtmesini önlemek içindir. Arabanın hangi yüzü yolda kaldı ise sinyal kolu o tarafa doğru çekilir.
alıntıdır...
bende altına bı ımza cakarım:D

serhat

Alıntı yapılan: suskun81 - 27 Ocak 2011, 00:22:17
alıntıdır...

bi imzada bende ;)
WOLFSBURG STYLE ;)