Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
park lambaları

park lambaları

Başlatan ilhan çekiç, 26 Ocak 2011, 14:17:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan çekiç

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benim 2010 passat var sinyal kolunu unutup ( yani aşağıda veya yukarıda ) unutup park ettiğim kontağı kapatıp arabayı terk ettiğim zaman park lambaları yanık kalıyor.bunun çaresini bilen varsa biilgi verirse sevinirim.selamlar

nizam

o her araba olan bir özellik ama ne için var bilmiyorum
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

suskun

Bu özellik; gece geçici olarak park ettiğiniz sokak dar veya yoğunsa karşıdan gelenlerin dikkatini çekmek ve size sürtmesini önlemek içindir. Arabanın hangi yüzü yolda kaldı ise sinyal kolu o tarafa doğru çekilir.
tüm parkları açıp akünün zayıflamaması amaçlı
alıntıdır...
H.G WORKS

alpers3

Alıntı yapılan: suskun81 - 27 Ocak 2011, 00:22:17
Bu özellik; gece geçici olarak park ettiğiniz sokak dar veya yoğunsa karşıdan gelenlerin dikkatini çekmek ve size sürtmesini önlemek içindir. Arabanın hangi yüzü yolda kaldı ise sinyal kolu o tarafa doğru çekilir.
alıntıdır...
bende altına bı ımza cakarım:D

serhat

Alıntı yapılan: suskun81 - 27 Ocak 2011, 00:22:17
alıntıdır...

bi imzada bende ;)
WOLFSBURG STYLE ;)