Gönderen Konu: abgas werkstat  (Okunma sayısı 15613 defa)

Çevrimdışı onurk

• Profili Görüntüle
abgas werkstat
« : 04 Nisan 2009, 22:09:03 »
merhaba aracım abgas werksatt arızası verdi neyapacagım bılmıyorum 4 aydır bulunamıyor servıs motor ust kapagını söülmesını söyledı yalnız arıza gıder gıtmez ona garantı wermıyor geçmeye bılırde diyor aracı bılgisayara bağlayınca 1.silindirde yakıt eksikliği 2.silindirde yakıt eksikliği 3.silindirde yakıt eksikliği 4.silindirde yakıt eksikliği diyo değiştirmedik parçası kalmadı aracımın bılgisi olan warsa yardımcı olmasını istiyorum

Çevrimdışı orion35

• GOLF AŞKINA
    • Profili Görüntüle
Ynt: abgas werkstat
« Yanıtla #1 : 06 Nisan 2009, 10:52:13 »
bu söylediğin uyarı eğer yanılmıyorsam emission worshop la aynı uyarı olmalı. araçta lpg varmı? varsa karışımın yetersizliğinden ötürü böyle bir uyarı verir. benim aracımda da aynı problem söz konusu bütün ustalar bişey olmaz böyle kullanmaya devam et diyor. eğer aracında lpg yoksa çekişten hızlanmadan düşüyorsa o zaman katalizörün bitmiş olabilir.

Çevrimdışı onurk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 06 Nisan 2009, 21:00:21 »
araç da lpg yok arızayıda sık olarak vermıyo yanı kafasına göre butun elektronık aksam bakıldı ama kımse bulamıyo katılazator den olsa araba gıtmz dedıler degıl dıolar bız her ıhtımal e karsı degısterılım mı bu arıza yaklasık 6 7 aydır bulanamıo doguş oto bile bulamadı ılgın ıcın tskler

Çevrimdışı onurk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 13 Ağustos 2009, 01:51:25 »
aracımda ki arıza hala devam ediyor kod olarak 301 302 kodlarını verıyor bı bılgısı olan var

Çevrimdışı Golf4 V5

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 16 Ağustos 2009, 15:16:36 »
Arabanin modeli ne ,yapim yili,
ne degistirdiler,ayrica yakit durumu nasil cokmu azmi yakiyor ve cekimi nasil bunlari yazarsan daha saglikli bilgi alabilirsin
(*****)

Çevrimdışı Golf4 V5

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 16 Ağustos 2009, 15:28:53 »
aracımda ki arıza hala devam ediyor kod olarak 301 302 kodlarını verıyor bı bılgısı olan var mı

yanlis anlama ama hata kodu "P03102" olmasin
(*****)

Çevrimdışı onurk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 22 Ağustos 2009, 20:34:57 »
2003 model araba çekmesi zayıf yavaş yavaş hızlanıyor kod olarak 301 302 dedıler tam olarak bilmiyorum degişenleri ise erg.bobınler.benzın pompası.bujiler.benzım emme basınç sensörü.kelebek.beyın.bunlar degişti arac ışıklarda durdugum zaman arabanıın motoru sıkışıyor gibi oluyor en son motoru kaldı açılmadık kardes sade epeyde masraflı oldu yalnız aracın gazına yuklendıgım zaman birşey yok aracı fıtese motora bıraktıgım zaman arıza verıyor saga çekiyorum kontagı açıp kapatıyorum düzelıyor yalnız arıza lambası yanıyor ıyıce sıktı bu arıza benı

Çevrimdışı pusula366

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 23 Ağustos 2009, 16:14:40 »
arabamda hiçbir sıkıntı yoktu aracamı lpg taktırtım daha sonra bu yazı cıktı bilgisayara bağlatıyorum hiçbir hata vermiyor yazıyı sildiriyorum daha sonra 500 ve 1000 km yol yaptıktan sonra yazı tekrar cıkyor motot arıza lambası yanıyor arabamda hiçbir sorun olmadığı için artık yazıyıve arıza lambasını es geciyorum eğer sorunun düzeltebilen varsa acıklasın birde benim bujileri,yağı,vs komple bakıma girdi eğer  birde benim sorunum  şu lpg taktırtıktan sonra ilk kalkışlarda gaz yemiyor belli bir süre sonra düzeliyor

Çevrimdışı Golf4 V5

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 23 Ağustos 2009, 19:57:29 »
2003 model araba çekmesi zayıf yavaş yavaş hızlanıyor kod olarak 301 302 dedıler tam olarak bilmiyorum degişenleri ise erg.bobınler.benzın pompası.bujiler.benzım emme basınç sensörü.kelebek.beyın.bunlar degişti arac ışıklarda durdugum zaman arabanıın motoru sıkışıyor gibi oluyor en son motoru kaldı açılmadık kardes sade epeyde masraflı oldu yalnız aracın gazına yuklendıgım zaman birşey yok aracı fıtese motora bıraktıgım zaman arıza verıyor saga çekiyorum kontagı açıp kapatıyorum düzelıyor yalnız arıza lambası yanıyor ıyıce sıktı bu arıza benı

anliyorum seni arkadasim, ben Almanyada kaliyorum burdada bu problem cok yaygin, yalniz tam ne oldugunu bilmiyorlar, bazilarida kelebek bogazini temizletince geciyor bazisinda buji ve kablolarini degistirince oluyor VS.

Ama %80 hata katalikte iki tane Sensor var burda Lamda Sonde diyorlar bunlar zamanla bozuluyor ve bu hataya sebeb veriyorlar diyorum %80 anladigim kadari ile bunlara bakilmamis.
Birde Hava Filitresine giden Borunun üzerinde Hava Kütle olceri var zaten görülüyor bagli kablolarda var  oda bunlara neden olabilir.
Ama senin anlattigina göre ben Lamda sondelerden süpeleniyorum.Ben arastiriyi burdan sana yardimci olmaya calisirim.Birde hata kodunu tam Bilseydik iyi olurdu.Birde fazla morelini bozma

Araba benzinmi diezelmi
« Son Düzenleme: 23 Ağustos 2009, 20:01:00 Gönderen: Golf4 V5 »
(*****)

Çevrimdışı onurk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 27 Ağustos 2009, 18:47:45 »
kardeş katolizere giden sensorleri sade temizlediler başkada birşey yapılmadı yalnız bütün tesısatı sokturup baktırdım tesısat sorun çakmadı şimdi siboplarda diyorlar bende ona yanaşmıyorum sorunun gıdecegıne emın degıl kımse yalnız en son bır yere gittim ank tamırcıye hiç ugraşma dedı 1 ytl harcama parana yazık dedı bana iki tane bora geldı butun tesısatı degiştirdım motoru açtık sibopları degiştirdim vs. yıne bulamadık bu arızayı dedi şimdi hiç birşey yapmıyorum tak ettı oyle biniyorum yapacak bırsey kalmadı ama kod 301,304 dedıler kıtapçıktanda oyle bakıyorlardı düşüncelerın çok saol
inş bulursun

Çevrimdışı VOLKAN_EMİR

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 27 Ağustos 2009, 19:19:52 »
Bende arabamı yeni aldığımda vardı bu uyarı "" Emission Workshop "" diye uyarı veriyor ve motor arıza lambası yanıyordu.Tanıdığım bi yere götürdüm önce bobinden yapabilir dediler değiştirdik ama düzelmedi,bilgisayarda da 3.silindir tekliyor yazıyordu.Sonra başka bi yere gittim ve sübaptandır dediler.Motor üst kapağı açıldı ve sübap değişti şu anda hiçbir sorunda yok.
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza!

Çevrimdışı dişçi_ilker

• ....GLeAKaN....
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 28 Ağustos 2009, 15:45:47 »
arkadaşım lambda sensörün arızalı onu değiştirmelisin..araban lpgli diilse muhakkak değiştir ama lpg de kullanıyosan değiştirmeden gerek yok ..o durumda da binebilirsin.
aldanma masum gülüşüme,bi bakmışsın kitlemişim dönüşüne:)))

Çevrimdışı Mekatronik34

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 29 Ağustos 2009, 00:41:26 »
Arkadaşım aracının motor kodunu yazarmısın Ruhsata bak ilk üç hanesini söyle . Silindir kapağını sökmeden silindirlerde sorun olup olmadığını sadece kompresyon testiyle anlayabilirsiniz.
Kompresyonları ölçtür 8 bar ın altında değer çıkarsa silindir kapağını açtır.
Yada sen bana motor kodunu söle ına göre bilgi vereyim Her motorun kendine has kronik arızaları var hepsini yazmaya kalkarsak destan olur. :)
Dikkat ısırır !!!

Çevrimdışı onurk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 29 Ağustos 2009, 20:55:06 »
Arkadaşım bcb yazıyor bunu soruyorsun sanırım ılgılendıgın için çok teşekkur ederım barını hiç ölçtürmedım en son bi tamırcıye gittim çok övdüler tam ölçecektiler patronları geldı bu arıza giderilmiyor dedı götür arabayı sat dedı 1 ytl harcama dedı oyle kaldı şimdi aynı devam ediyor arıza silindir1,2,3,4 yakıt eksıklıgı verıyor

Aramıza Katılın!

Reklamsız bir forum deneyimi ve daha fazlası için hemen üye olun veya giriş yapın.